Επίσκεψη Θ. Αμπατζόγλου στην περιοχή της Αγίας Φιλοθέης
Κοινωνία

Επίσκεψη Θ. Αμπατζόγλου στην περιοχή της Αγίας Φιλοθέης

Την περιοχή της Αγίας Φιλοθέης επισκέφτηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου την Παρασκευή 20 Μαΐου 2022, προκειμένου, όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, να διαπιστώσει τις ανάγκες που αφορούν κυρίως στη συντήρηση πρασίνου, αλλά και τεχνικά ζητήματα όπως φωτισμός, επισκευή πεζοδρομίων, εκριζώσεις ή κοπή επικίνδυνων δένδρων. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο αυτοψιών που πραγματοποιεί ο δήμαρχος σε όλες τις γειτονιές της πόλης για την καταγραφή αναγκών αλλά και για την πρόοδο των εκτελούμενων έργων.

Τον δήμαρχο συνόδευαν η αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής Ρένα Χαλιώτη, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Εξωτερικών Συνεργείων Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, ο αντιπρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ και εντεταλμένος σύμβουλος Κων/νος Αντωνόπουλος και υπηρεσιακοί παράγοντες των δ/νσεων εξωτερικών συνεργείων και πρασίνου του Δήμου.

Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, ο δήμαρχος συνομίλησε με πολλούς κατοίκους κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του σε δημοτικούς χώρους της Αγίας Φιλοθέης όπως πάρκα και παιδικές χαρές, ενώ κατά την παρουσία του στον Ι.Ν. Υπαπαντής ενημερώθηκε από τον εφημέριο π. Ιερώνυμο Καραλή για τις ανάγκες της εκκλησίας.

Ο κ. Αμπατζόγλου ολοκλήρωσε την επίσκεψή στα σημεία όπου εκτελούνται εργασίες αποκατάστασης πεζοδρομίων και στη συνέχεια δήλωσε: «Καταγράφουμε τις ανάγκες σε όλες τις γειτονιές ανεξαιρέτως. Πράττουμε ό,τι είναι δυνατόν στο πλαίσιο των οικονομικών δυνατοτήτων και των υποχρεώσεων του Δήμου. Σε κάθε περίπτωση κάθε μέρα που περνάει γίνεται πρόοδος και βελτιώνεται το επίπεδο διαβίωσης στην πόλης μας. Σε αυτό θέλουμε τους πολίτες συμμάχους τόσο για την καθαριότητα όσο και για την προάσπιση της δημοτικής περιουσίας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet