Επίσκεψη Θ. Αμπατζόγλου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αμαρουσίου
Κοινωνία

Επίσκεψη Θ. Αμπατζόγλου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αμαρουσίου

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020, παρουσία του προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Πέτρου Κόνιαρη, εργαζομένων και εθελοντών των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Αμπατζόγλου επέβλεψε τη διαδικασία παροχής αγαθών προς τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Αμαρουσίου και ενημερώθηκε για τις ειδικές δράσεις στήριξης των εορταστικών ημερών.

Ο κ. Αμπατζόγλου μετά το πέρας της επίσκεψης δήλωσε:

«Στον Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου χτυπά δυνατά η καρδιά του εθελοντισμού, της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης. Καθημερινά μοιράζονται 50 μερίδες φαγητού σε σπίτια ενώ παραδίδονται ακόμη 50 στην έδρα του Κοινωνικού Παντοπωλείου, σε ωφελούμενους του κοινωνικού μας προγράμματος. Αυτές τις ημέρες των εορτών, έχουν διατεθεί ήδη 250 τσάντες με είδη πρώτης ανάγκης και τροφίμων, σε Μαρουσιώτικες οικογένειες και συνεχίζουμε με τη βοήθεια των χορηγών μας και των εθελοντών μας τους οποίους συγχαίρουμε για την προσφορά τους, να παρέχουμε κάθε δυνατή βοήθεια προκειμένου κανείς συμπολίτης μας να μην αισθάνεται μόνος, όχι μόνο τα Χριστούγεννα, αλλά όλες τις ημέρες του χρόνου. Χρόνια πολλά με υγεία για όλους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet