Επίσκεψη στον Πάνο Βραχνό έκαναν εκπρόσωποι του Συλλόγου Αγ. Νικολάου ΚΑΤ
Κοινωνία

Επίσκεψη στον Πάνο Βραχνό έκαναν εκπρόσωποι του Συλλόγου Αγ. Νικολάου ΚΑΤ

Τον επικεφαλής του συνδυασμού Μαρούσι-Καθαρή Γραμμή, Πάνο Βραχνό, επισκέφτηκαν το απόγευμα της Πέμπτης, στα κεντρικά γραφεία του συνδυασμού, εκπρόσωποι του Συλλόγου Αγίου Νικολάου ΚΑΤ.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και οι εκπρόσωποι «εντυπωσιάστηκαν από το γεγονός ότι ο υποψήφιος δήμαρχος ήταν πλήρως ενημερωμένος για τα προβλήματα που εκείνοι αντιμετωπίζουν εδώ και καιρό και δυστυχώς δεν έχουν λάβει απαντήσεις για τη διευθέτησή τους», όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού.

«Ο κ. Βραχνός δεσμεύτηκε για την άμεση ανεύρεση λύσεων, ικανοποιώντας τους εκπροσώπους του Συλλόγου, οι οποίοι και εξέφρασαν τη βεβαιότητα για πανηγυρική νίκη του κ. Βραχνού και του συνδυασμού του στις εκλογές της 26ης Μαΐου» προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση.

Επιπλέον, προτάθηκε η αξιοποίηση της δημοτικής βιβλιοθήκης και η περαιτέρω ανάδειξή της από τον Σύλλογο, με τον κ. Βραχνό να χαιρετίζει θετικά τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, τονίζοντας ότι «οι βιβλιοθήκες αποτελούν κοιτίδα του πολιτισμού, ειδικότερα σε μία ιστορική πόλη όπως το Μαρούσι».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet