Επίσκεψη της Ενότητας στα Ηπειρώτικα
Κοινωνία

Επίσκεψη της Ενότητας στα Ηπειρώτικα

Την Κυριακή 14.02.2016, το πρωί, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι, Λευτέρης Μαγιάκης, συνοδευόμενος από τις δημοτικές συμβούλους Κατερίνα Ψάλτη και Μαίρη Διακολιού και τους δημοτικούς συμβούλους Πέτρο Κούκουζα και Δημήτρη Κουτσουβέλη, επισκέφτηκαν τα Ηπειρώτικα και συνομίλησαν με τον πρόεδρο του Συλλόγου, Γιάννη Γιαννέλα και τον ταμία, Νίκο Τζάλλα.

Κατά τη συζήτηση και το σύντομο οδοιπορικό στη γειτονιά, όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου της παράταξης, συζητήθηκαν τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής, τα οποία αποδεικνύουν ότι “η γειτονιά είναι παραμελημένη από τη δημοτική Αρχή.

Ανάμεσα στα προβλήματα που αναφέρει η παράταξη είναι και τα εξής:

  • Η καθυστέρηση της ένταξης στο σχέδιο πόλης μεγάλων εκτάσεων της περιοχής.
  • Ο ελλιπής οδοκαθαρισμός.
  • Τα προβληματικά πεζοδρόμια.
  • Η απουσία τεχνικών μέτρων για την επικίνδυνη ταχεία κίνηση των αυτοκινήτων.
  • Η πλημμελής συντήρηση του πρασίνου.
  • Οι ανεφάρμοστες υποσχέσεις για τεχνικά έργα για τα όμβρια της περιοχής, που καθιστούν δύσκολη τη μετακίνηση των πολιτών τις βροχερές μέρες.

Ο επικεφαλής της παράταξης Λευτέρης Μαγιάκης δήλωσε ότι η παράταξη θα υποστηρίξει στο Δημοτικό Συμβούλιο τα αιτήματα του Συλλόγου και θα εντείνει τις πιέσεις της προς τη δημοτική Αρχή για να επιλυθούν τόσο τα καθημερινά προβλήματα της γειτονιάς, όσο και τα ζητήματα της ένταξης στο σχέδιο της πόλης της υπόλοιπης γειτονιάς και της διευθέτησης του ρέματος.

Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου ευχαρίστησαν τους δημοτικούς συμβούλους για το ενδιαφέρον τους και δήλωσαν ότι θα είναι σε επικοινωνία με την παράταξη για την προώθηση των αιτημάτων τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet