Επίσκεψη του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου
Κοινωνία

Επίσκεψη του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου

Τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη υποδέχτηκε το πρωί της Πέμπτης 19 Μαϊου 2022 στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου – σημείο διανομής του ΤΕΒΑ, ο δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου.

Ο Δήμος Αμαρουσίου είναι επικεφαλής της Κοινωνικής Σύμπραξης Κ.Σ. ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ /ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, με περιοχή εφαρμογής των δράσεων επισιτιστικής και βασικής υλικής βοήθειας για την αντιμετώπιση της ακραίας φτώχειας, τον  Βόρειο Τομέα Αττικής (Δήμοι: Αμαρουσίου, Μεταμορφώσεως, Φιλοθέης – Ψυχικού, Λυκόβρυσης – Πεύκης, Πεντέλης και Παπάγου – Χολαργού).

Ο κ. Κ. Χατζηδάκης, ο οποίος συνοδευόταν από την υφυπουργό Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου και τον γ. γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας Γιώργο Σταμάτη, ενημερώθηκε για τη διαχείριση και διανομή του ΤΕΒΑ που διενεργείται στον επικεφαλής Δήμο Αμαρουσίου, από τον κ. Θ. Αμπατζόγλου, παρουσία του προέδρου ΟΚΟΙΠΑΔΑ & υπεύθυνου για τη διανομή ΤΕΒΑ στον Δήμο Πέτρου Κόνιαρη, από τον προϊστάμενο της διαχειριστικής αρχής στο Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας Γιάννη Πασπάλα και από τον υπεύθυνο Πράξης του ΤΕΒΑ & προϊστάμενο Γραφείου Προγραμματισμού του Δήμου Αμαρουσίου Δημήτρη Αμίτση.

Σημειώνεται ότι από τη συγκεκριμένη δομή (που εξυπηρετεί τους ωφελούμενους των Δήμων Αμαρουσίου, Λυκόβρυσης-Πεύκης, Μεταμόρφωσης, Παπάγου-Χολαργού, Πεντέλης και Φιλοθέης-Ψυχικού) έχουν διανεμηθεί από την αρχή του προγράμματος περισσότεροι από 361 τόνοι τροφίμων και πάνω από 68.000 τεμάχια βασικών ειδών σε 36.500 νοικοκυριά που αντιστοιχούν σε 66.170 ωφελούμενους.

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση του Δήμου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet