Επανέρχεται η διάθεση αγροτικών προϊόντων στο Μαρούσι
Κοινωνία

Επανέρχεται η διάθεση αγροτικών προϊόντων στο Μαρούσι

Διάθεση αγροτικών προϊόντων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014 στο Μαρούσι, σε διοργάνωση του Δήμου Αμαρουσίου, όπως μας ενημερώνει η ακόλουθη ανακοίνωση.

Με δεδομένα το αίτημα εκατοντάδων συμπολιτών μας και την αναγκαιότητα να διατηρηθούν οι εν λόγω αγορές ως διαδικασία που λειτουργεί υπέρ του κοινωνικού συμφέροντος και εξασφαλίζει σημαντικό όφελος για μεγάλη μερίδα οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας, ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, εξασφάλισε με παρέμβασή του προς τον υφυπουργό Ανάπτυξης Γεράσιμο Γιακουμάτο, τη συνέχιση της πραγματοποίησης υπαίθριων αγορών αγροτικών προϊόντων υπό την οργανωτική ομπρέλα των δήμων και υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Η παρέμβαση κρίθηκε επιβεβλημένη κατόπιν της τεθείσας από τον περασμένο Μάιο με τον Νόμο 4264/2014 απαγόρευσης διάθεσης αγροτικών προϊόντων σε δήμους με πληθυσμό άνω των τριών χιλιάδων, γεγονός που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στις τοπικές κοινωνίες.

Κατόπιν της εξέλιξης αυτής, ο Δήμος Αμαρουσίου ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι η επόμενη προγραμματισμένη δράση αγροτικών προϊόντων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014.

Όσον αφορά στη λίστα των προϊόντων που θα διατεθούν στην προσεχή αγορά αγροτικών προϊόντων θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Για τη διευκόλυνση των καταναλωτών, ο Δήμος Αμαρουσίου θέτει υπόψη τους και τον προγραμματισμό των δράσεων του με αγροτικά προϊόντα συνολικά για το 2014 και το 2015, ο οποίος έχει ως εξής:

  • Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014
  • Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015
  • Κυριακή 5 Απριλίου 2015
  • Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet