Επαναλειτουργεί το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία
Κοινωνία

Επαναλειτουργεί το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία

«Η δέσμευση του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, για την επαναλειτουργία του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία απέναντι στις οικογένειες των παιδιών και στους εργαζόμενους του Κέντρου γίνεται πράξη», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, όπου προστίθεται ότι  με πρωτοβουλία του κ. Πατούλη ο φιλόξενος χώρος της δομής θα υποδεχθεί και πάλι τα παιδιά, μετά και την καθοριστική συμβολή και αμέριστη στήριξη του Ομίλου «ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ» και σε συνεργασία με το Σωματείο «Αμαρυσία Εστία».

Τα εγκαίνια επαναλειτουργίας της ΚΔΑΠ- ΜΕΑ  θα πραγματοποιηθούν από τον δήμαρχο τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 18:00 (οδός Ζήνωνος Ελεάτου 8, όπισθεν Μαιευτηρίου ΙΑΣΩ).

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι τέθηκε σε κίνδυνο η συνέχιση  λειτουργίας του Κέντρου, που ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2010 με πρωτοβουλία του δημάρχου Αμαρουσίου, αφού η χρηματοδότηση των δομών αυτών διεκόπη, καθώς δεν ευοδώθηκε το πρόγραμμα «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής 2016 -2017» του ΕΣΠΑ, στο οποίο είχε ενταχθεί η κάλυψη των εξόδων λειτουργίας της.

 

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet