Επεκτείνεται για τρία έτη η συμφωνία του Δήμου Αμαρουσίου με το Σικιαρίδειο Ίδρυμα
Κοινωνία

Επεκτείνεται για τρία έτη η συμφωνία του Δήμου Αμαρουσίου με το Σικιαρίδειο Ίδρυμα

Ο Δήμος Αμαρουσίου ανανέωσε την προγραμματική σύμβαση με το Σικιαρίδειο Ίδρυμα που προβλέπει τη λειτουργία του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία.

Τη σύμβαση υπέγραψε, την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου, ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, η πρόεδρος του Σικιαριδείου Ιδρύματος, Κορίνα Λιούτα και ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Πέτρος Κόνιαρης.

Η συμφωνία προβλέπει την ανανέωση των όρων λειτουργίας Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ) για τρία έτη, προκειμένου να απασχολούνται δημιουργικά τα παιδιά με αναπηρία μέσω προγραμμάτων έκφρασης και ψυχαγωγίας, άσκησης λόγου, ανάπτυξης ατομικών και κοινωνικών δεξιοτήτων, άθλησης και σωματικής αγωγής προς χρήση από τους δημότες του Δήμου Αμαρουσίου και του ωφελούμενους που εκπαιδεύονται στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα.

Μετά την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης ο κ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Το Σικιαρίδειο Ίδρυμα επιτελεί σπουδαίο κοινωνικό έργο προς όφελος των δημοτών μας και των ωφελούμενων του ιδίου του Ιδρύματος. Αναγνωρίζουμε αυτή την προσπάθεια και τους στηρίζουμε εμπράκτως. Τα ΚΔΑΠ-ΜΕΑ αποτελούν σημαντικό θεσμό που εξασφαλίζει την ισότιμη πρόσβαση σε ευκαιρίες και αξιοπρεπή διαβίωση για όλους. Είμαστε στο πλευρό των παιδιών, των γονέων, του προσωπικού και της διοίκησης του Ιδρύματος».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet