Επτά θέσεις εργασίας στον ΟΚΟΙΠΑΔΑ
Κοινωνία

Επτά θέσεις εργασίας στον ΟΚΟΙΠΑΔΑ

Το ΝΠΔΔ Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου  «Αμαρυσία Άρτεμις» (ΟKΟΙΠΑΔΑ) με την υπ΄αριθμ. ΣΟΧ 1/2022 ανακοίνωση θα προβεί στη σύναψη συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου, συνολικά επτά ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων και συγκεκριμένα: ενός Π.Ε. Παιδιάτρου, δύο ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων, ενός Π.Ε. Ψυχολόγου, ενός Τ.Ε. Κοινωνικών Λειτουργών και δύο Τ.Ε. Νοσηλευτών για τη λειτουργία των διαφόρων τμημάτων του Ν.Π.

Η διάρκεια των συμβάσεων θα είναι από την υπογραφή της σύμβασης έως τις 31/7/2022 για τις ειδικότητες Π.Ε. Παιδιάτρων και Τ.Ε. Βρεφονηπιοκόμων και διάρκειας οκτώ μηνών από την υπογραφή της σύμβασης για τις ειδικότητες Π.Ε. Ψυχολόγων, Τ.Ε. Κοινωνικών Λειτουργών και Τ.Ε. Νοσηλευτών.

Η έναρξη υποβολής των αιτήσεων ξεκίνησε την Παρασκευή 1η Απριλίου και θα διαρκέσει ως τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2022.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1Π.Ε./Τ.Ε. και να την υποβάλουν αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

ΝΠΔΔ «Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου «Αμαρυσία Άρτεμις», Παλαιολόγου 9, Μαρούσι, Τ.Κ.15124, υπόψη κ. Σταμάτη Ισμήνης (τηλ. επικοινωνίας: 213 2031946 & 945).

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet