Εργασίες καθαρισμού και αποψίλωσης στο διάζωμα της Λ. Ολυμπιονίκη Σπ. Λούη, στο Μαρούσι
Κοινωνία

Εργασίες καθαρισμού και αποψίλωσης στο διάζωμα της Λ. Ολυμπιονίκη Σπ. Λούη, στο Μαρούσι

Τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου 10 Απριλίου τις εργασίες καθαρισμού και αποψίλωσης της βλάστησης στο κεντρικό διάζωμα της Λ. Ολυμπιονίκη Σπύρου Λούη, στο Μαρούσι.

Αν και ο χώρος δεν υπάγεται στις αρμοδιότητες των υπηρεσιών της Περιφέρειας, ωστόσο, και με απόφαση του περιφερειάρχη Γ. Πατούλη, «στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας με το ΟΑΚΑ, αλλά και της προτεραιότητας που δίνει η διοίκηση της Περιφέρειας σε ζητήματα οδικής ασφάλειας», όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, υπήρξε θετική ανταπόκριση στο σχετικό αίτημα που απηύθυνε ο συντονιστής γενικός διευθυντής του ΟΑΚΑ, Κ. Χαλιορής.

Όπως τονίζει, μεταξύ άλλων, στην επιστολή του ο κ. Χαλιορής, οι μέχρι σήμερα παρεμβάσεις δεν έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα, προκαλώντας έντονα προβλήματα και σε αυτό το πλαίσιο χαρακτηρίζει επιτακτική ανάγκη τον καθαρισμό του διαζώματος για αισθητικούς, αλλά και λόγους ασφάλειας, ζητώντας τη συνδρομή της Περιφέρειας.

Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν αύριο το βράδυ, Κυριακή 11 Απριλίου.

Ο περιφερειάρχης Αττικής επισημαίνει σχετικά:

«Αν και εκτός αρμοδιοτήτων των υπηρεσιών της Περιφέρειας, κατόπιν αιτήματος του ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας που έχουμε αλλά και με δεδομένη της προτεραιότητα που δίνουμε σε ζητήματα οδικής ασφάλειας, συνδράμουμε την προσπάθεια καθαρισμού της νησίδας σε έναν κεντρικό δρόμο της Αττικής, προκειμένου να αποκατασταθεί η ασφαλής διέλευση πεζών και οχημάτων. Θα συνεχίσουμε προς την ίδια κατεύθυνση για όλη την Αττική».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet