Εργασίες καθαριότητας και ευπρεπισμού στην περιοχή της Νέας Λέσβου Αμαρουσίου
Κοινωνία

Εργασίες καθαριότητας και ευπρεπισμού στην περιοχή της Νέας Λέσβου Αμαρουσίου

Παρουσία του δημάρχου Αμαρουσίου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου, πραγματοποιήθηκαν εργασίες καθαριότητας και συντήρησης πρασίνου – υποδομών, στην περιοχή της Νέας Λέσβου, την Παρασκευή 22 Μαΐου 2020. Στις εργασίες παρόντες ήταν οι αντιδήμαρχοι Στέφανος Τσιπουράκης και Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης,  η πρόεδρος του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Λέσβου Αμαρουσίου και δημοτική σύμβουλος, Ρένα Χαλιώτη, στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών των δ/νσεων Καθαριότητας & Πρασίνου και της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου.

«Οι εργασίες πραγματοποιούνται στο πλαίσιο εκτέλεσης προγράμματος καθαριότητας και ευπρεπισμού όλων των γειτονιών του Αμαρουσίου σε συνεργασία με τους τοπικούς συλλόγους», σημειώνει η δημοτική αρχή.

Ο κ. Αμπατζόγλου επόπτευσε τις εργασίες που αφορούσαν κυρίως στην καθαριότητα των πευκόφυτων και θαμνωδών σημείων σε πάρκα, πλατείες και δρόμους, ενώ περιηγήθηκε και σε ανοικτές αθλητικές εγκαταστάσεις και άλλες υποδομές που χρήζουν ανακατασκευής.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στην περιοχή της Νέας Λέσβου ο δήμαρχος Αμαρουσίου δήλωσε:

«Επισκεφτήκαμε τη Νέα Λέσβο, όπου πραγματοποιήσαμε απαραίτητες εργασίες με σκοπό όχι μόνο την εμφανή καθαριότητα, αλλά και την προστασία από πυρκαγιές. Σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια αυτή διαδραματίζει το τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας. Επιπλέον καταγράψαμε και επικαιροποιήσαμε λεπτομερώς τις ανάγκες, με τη βοήθεια του τοπικού Συλλόγου.

«Στο αναμορφωμένο τεχνικό μας πρόγραμμα έχουμε συμπεριλάβει εκτός των άλλων και την ανακαίνιση αθλητικών υποδομών όπως των ανοικτών γηπέδων του “Αρίωνα” έτσι ώστε οι κάτοικοι της περιοχής αλλά και ομάδες, να έχουν την ευκαιρία της άθλησης σε αξιοπρεπείς και σύγχρονους χώρους.

»Η μάχη για τη βελτίωση της καθημερινότητας όλων των γειτονιών μας κερδίζεται βήμα – βήμα, με συλλογικότητα και σωστό προγραμματισμό».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet