Ερώτηση συμβούλων Λαϊκής Συσπείρωσης για τη δημοτική συγκοινωνία
Κοινωνία

Ερώτηση συμβούλων Λαϊκής Συσπείρωσης για τη δημοτική συγκοινωνία

Ερώτηση προς τη δημοτική Αρχή απευθύνουν οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Αμαρουσίου, Θανάσης Φωτόπουλος και Μαρία Καρλατήρα, αναφορικά με την καταγγελίας εργαζομένων του Δήμου ότι στον χώρο στάθμευσης του Ολυμπιακού Σταδίου έχουν μεταφερθεί δύο κοντέινερ, στα οποία -το αμέσως επόμενο διάστημα- θα μεταφερθεί ο στόλος της δημοτικής συγκοινωνίας.

Στην ανακοίνωσή τους οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι αναφέρουν:

Όπως μας καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι του Δήμου Αμαρουσίου, στο πάρκινγκ του Ολυμπιακού Σταδίου έχουν ήδη μεταφερθεί δύο κοντέινερ με σκοπό το αμέσως επόμενο διάστημα να μεταφερθεί εκεί ο στόλος της δημοτικής συγκοινωνίας.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης ρωτούν:

  • Με ποια απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου έχει αρχίσει να μεταφέρεται εκεί το αμαξοστάσιο της δημοτικής συγκοινωνίας;
  • Υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές (τουαλέτες, βρύσες κ.λπ.) για τις ανάγκες του προσωπικού;
  • Έχει εκδοθεί σχετική αδειοδότηση για την υπόψη δραστηριότητα στη θέση αυτή, σε συνδυασμό και με τις επιτρεπόμενες χρήσεις γης;
  • Με δεδομένη την έλλειψη προσωπικού, αλλά και την ιδιαιτερότητα της θέσης, περισσεύει προσωπικό για τη φύλαξη και του πρόσθετου αυτού χώρου;

Καλούμε για μια ακόμα φορά τη δημοτική Αρχή να σταματήσει να αιφνιδιάζει τους εργαζόμενους, αλλά και τους δημοτικούς συμβούλους. Σαφώς και ο υπάρχων χώρος δεν είναι επαρκής, έχει πολλά κενά που πρέπει άμεσα να καλυφθούν. Σε καμιά όμως περίπτωση δεν αποτελεί λύση η ευκαιριακή πολυδιάσπαση των εργασιακών χώρων, με την οποία είμαστε κάθετα αντίθετοι.

Οι κομμουνιστές δημοτικοί σύμβουλοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση Αμαρουσίου

Θανάσης Φωτόπουλος
Μαρία Καρλατήρα

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet