Ετήσια απολογιστική γενική συνέλευση πραγματοποίησε ο Σύλλογος Αμαρουσίου «Ο Άγιος Κωνσταντίνος»
Κοινωνία

Ετήσια απολογιστική γενική συνέλευση πραγματοποίησε ο Σύλλογος Αμαρουσίου «Ο Άγιος Κωνσταντίνος»

Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αμαρουσίου «Ο Άγιος Κωνσταντίνος» πραγματοποίησε στις Εργατικές Πολυκατοικίες την ετήσια απολογιστική γενική συνέλευσή του.

Στη συνέλευση παρευρέθηκαν: ο αντιπεριφερειάρχης Γ. Καραμέρος, από τη διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου οι κ.κ. Ρώτας, Κόκκαλης,  Λέκκα, Ιωάννου, Βραχνός και Κόνιαρης, οι δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας κ. Ψάλτη και κ. Κούκουζας.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου, Ν. Κατσούλας, αφού καλωσόρισε του παρευρισκόμενους, εισηγήθηκε και ανέλυσε τα προβλήματα του οικισμού και της γύρω απ΄ αυτόν περιοχής, τις δράσεις του Συλλόγου και τον προγραμματισμό της επόμενης χρονιάς.

Για όσα συζητήθηκαν στη γενική συνέλευση ο Σύλλογος επισημαίνει τα εξής:

Έμφαση δόθηκε στη μη υλοποίηση της από 09/06/2015 ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για την αλλαγή τιμή ζώνης, ώστε να οριστεί νέα ζώνη και τιμή.

Αναφορά έγινε στο μεγάλο πρόβλημα της στάθμευσης στην περιοχή και στα προβλήματα στο ρέμα Σαπφούς, καθώς και στη μη υλοποίηση μετά από την 12ετή θητεία της σημερινής διοίκησης του Δήμου στις επανειλημμένες ψεύτικες, όπως αποδεικνύεται, υποσχέσεις του για την κατασκευή των ανελκυστήρων στις πολυκατοικίες που δεν έχουν.

Οι σύμβουλοι της διοίκησης του Δήμου προσπάθησαν να ωραιοποιήσουν τις ελλιπείς παροχές και υποχρεώσεις τους απέναντι στους πολίτες του Μαρουσιού και ειδικά της γειτονιάς μας.

Η εντύπωση που κάποιοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν ότι ο Σύλλογος θέλει να κλείσει το ΚΑΠΗ διαψεύσθηκε ρητά. Ο Σύλλογος δηλώνει ότι η λειτουργία του ΚΑΠΗ είναι το ζωντανό κύτταρο του οικισμού και πρέπει να λειτουργεί και να ενώνει όλους. Άλλωστε για τη λειτουργία του ο Δήμος είναι ο μόνος αρμόδιος.

Πρωτοτύπησαν όμως σε κάτι: Δεν υποσχέθηκαν τίποτε! Το κατάλαβαν μάλλον ότι έχουμε χορτάσει από υποσχέσεις.

Οι κ.κ. Καραμέρος, Κούκουζας και Ψάλτη συμφώνησαν με τους κατοίκους για την ελλιπή παροχή υπηρεσιών του Δήμου στη συγκεκριμένη γειτονιά και την προσπάθεια της διοίκησης του Δήμου να μεταφέρει σε άλλους τις όποιες ευθύνες της.

Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνουμε την άποψή μας ότι η γειτονιά μας είναι η πιο υποβαθμισμένη περιοχή του Μαρουσιού.

Τέλος ψηφίστηκε ο απολογισμός δράσης και ο οικονομικός απολογισμός του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Τα μέλη του Συλλόγου ζήτησαν από το Δ.Σ. να συνεχίσει να αγωνίζεται για την επίλυση των προβλημάτων και να ενημερώνει τους  κατοίκους.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου εύχεται σε όλους Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet