Ευχαριστήριο της πρ. διευθύντριας του 4ου Γυμνασίου Αμαρουσίου στον δήμαρχο
Κοινωνία

Ευχαριστήριο της πρ. διευθύντριας του 4ου Γυμνασίου Αμαρουσίου στον δήμαρχο

Με επιστολή της η πρώην διευθύντρια του 4ου Γυμνασίου Αμαρουσίου Αγγελική Σταματούρου ευχαριστεί θερμά τον δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, και τις υπηρεσίες του Δήμου για την άψογη συνεργασία και την  ουσιαστική συμβολή τους στην εύρυθμη λειτουργία του σχολείου, με την ευκαιρία της τοποθέτησής της πλέον ως διευθύντρια στο 4ο ΓΕΛ Χαλανδρίου.

Ειδικότερα στην επιστολή της η κα Σταματούρου αναφέρει:

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

Ομολογώ ότι με λύπη αφήνω τον Δήμο Αμαρουσίου μετά από τέσσερα χρόνια καλής και εποικοδομητικής συνεργασίας, καθώς τοποθετήθηκα ως διευθύντρια στο 4ο ΓΕΛ Χαλανδρίου.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω κι εσάς προσωπικά, αλλά και όλες τις υπηρεσίες του Δήμου για όσα προσφέρατε στο 4ο Γυμνάσιο του Αμαρουσίου συμβάλλοντας ουσιαστικά στο δύσκολο έργο της διοίκησης ενός σχολείου.

Ο Δήμος πάντα στο πλευρό μας, αρωγός, πρόθυμος να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη του σχολείου για θέματα που αφορούσαν την υλικοτεχνική υποδομή (έργα αναβάθμισης του κτηρίου ή αποκατάστασης φθορών), την καθαριότητα του σχολείου και του περιβάλλοντος χώρου, τη μεταφορά μαθητών κ.ά.

Πρέπει να τονίσω ότι όλες οι υπηρεσίες του Δήμου συνεργάστηκαν άψογα μαζί μας παρέχοντας πραγματικές υπηρεσίες στον πολίτη.

Ξεκινώ με το κέντρο ψυχικής υγείας του Δήμου στο οποίο απευθυνθήκαμε πολλές φορές ως σχολείο, αλλά και κατά καιρούς στήριξε μαθητές μας και τους γονείς τους. Η υπηρεσία Περιβάλλοντος βοήθησε στην υλοποίηση προγραμμάτων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης στο σχολείο μας με θεωρητική και τεχνική υποστήριξη.

Δεν μπορώ να μην αναφερθώ στην καλή συνεργασία που είχαμε με το γραφείο Παιδείας, την άμεση ενημέρωση, τις καλές διαπροσωπικές σχέσεις που αναπτύχθηκαν με τις κυρίες του γραφείου, καθώς και την άμεση ικανοποίηση κάθε αιτήματός μας.

Αφήνω για το τέλος το γραφείο της Σχολικής Επιτροπής. Η επιλογή του κου Κατσιγιάννη σε αυτή τη θέση, επιτρέψτε μου την κριτική, υπήρξε πολύ σωστή. Άμεση ανταπόκριση στα αιτήματά μας, πάντα διαθέσιμος να μας ακούσει, ανάληψη πρωτοβουλιών εκ μέρους του για την καλύτερη λειτουργία των σχολείων και το κυριότερο άριστος στη διαχείριση των οικονομικών, γεγονός που τεκμαίρεται από τα έργα που υλοποιήθηκαν τα δύο τελευταία χρόνια στα σχολεία.

Δεν μπορώ να μην αναφερθώ και στις εκδηλώσεις που διοργάνωνε ο Δήμος Αμαρουσίου υπηρετώντας την άποψη «σχολείο ανοικτό στην κοινωνία». Εκδηλώσεις οι οποίες δίνουν στους μαθητές και αυριανούς πολίτες ερεθίσματα να προβληματιστούν, ώστε να γίνουν υπεύθυνοι άνθρωποι και να αναδείξουν και τις ικανότητες τους στον αθλητισμό, στη μουσική, στη ζωγραφική και αλλού.

Τους χαιρετισμούς μου και τις ευχαριστίες μου και στην ιδιαιτέρα σας την κα Θώμη, η οποία με βοήθησε να ξεπεράσω μια μικρή δυσκολία τον πρώτο χρόνο της θητείας στο Μαρούσι και με στήριξε με την εμπιστοσύνη της.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου και όλος ο Δήμος στο πλευρό της εκπαίδευσης.

Να είστε καλά και ο Θεός να σας δίνει δύναμη να συνεχίσετε το έργο σας. Έχετε πολλά ακόμα να προσφέρετε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet