Ευχαριστίες από το Στρατόπεδο «Παπάγου» στον δήμαρχο Αμαρουσίου
Κοινωνία

Ευχαριστίες από το Στρατόπεδο «Παπάγου» στον δήμαρχο Αμαρουσίου

Τις θερμές ευχαριστίες του προς τον δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, εκφράζει με επιστολή του ο συνταγματάρχης (ΠΖ) Κωνσταντίνος Γάκης για την άμεση ανταπόκριση και συνεισφορά των υπηρεσιών του Δήμου Αμαρουσίου προς το Στρατόπεδο «Παπάγου».

Ειδικότερα στην επιστολή αναφέρεται:

Αγαπητέ κύριε δήμαρχε,

Σας εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες για την άμεση ανταπόκριση και συνεισφορά των υπηρεσιών του Δήμου Αμαρουσίου προς το Στρατόπεδο «Παπάγου», με την έκτακτη διάθεση κατάλληλου συνεργείου στον τομέα της αποκομιδής των απορριμμάτων.

Η εν λόγω συνεισφορά καταδεικνύει το αμέριστο ενδιαφέρον και τον υψηλό επαγγελματισμό του προσωπικού του Δήμου Αμαρουσίου, η εργασία του οποίου συνέβαλε τα μέγιστα στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει καθημερινά το Στρατόπεδο στον τομέα της καθαριότητας.

Κρίνεται ιδιαίτερα σκόπιμο να τονιστεί η αμεσότατη, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας ανταπόκριση του αρμόδιου προσωπικού σας, για την κάλυψη των έκτακτων αναγκών περισυλλογής των απορριμμάτων του Στρατοπέδου.

Προσβλέπουμε στη συνέχιση της εποικοδομητικής συνεργασία μας και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση και βοήθεια.

Με εκτίμηση

Συνταγματάρχης (ΠΖ) Κωνσταντίνος Γάκης 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet