Ευχαριστίες προς Γ. Πατούλη από τους συμβασιούχους Καθαριότητας Δήμου Αμαρουσίου που αποκτούν μόνιμη εργασία
Κοινωνία

Ευχαριστίες προς Γ. Πατούλη από τους συμβασιούχους Καθαριότητας Δήμου Αμαρουσίου που αποκτούν μόνιμη εργασία

Τριανταπέντε συμβασιούχοι – παρατασιούχοι εργαζόμενοι στον τομέα Καθαριότητας αποκτούν μόνιμη και σταθερή εργασία στον Δήμο Αμαρουσίου, με βούληση του δημάρχου Γιώργου Πατούλη και μετά την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής να μην προσβάλει ο Δήμος Αμαρουσίου την πρωτόδικη απόφαση που τους δικαίωνε για την παραμονή στην εργασία τους και ουσιαστικά τη μετατροπή της σύμβασής τους σε αορίστου χρόνου.

Η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου επισημαίνει σχετικά:

Για ακόμη μία φορά, ο Δήμος Αμαρουσίου και προσωπικά ο δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης λίγο πριν την ολοκλήρωση της δημαρχιακής θητείας του,  στέκεται αρωγός και παρέχει την ευκαιρία στους εργαζόμενους του Δήμου να αποκτήσουν σταθερό εργασιακό περιβάλλον και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην πόλη και στους πολίτες.  

Επί διοίκησης Πατούλη εκατοντάδες συμβασιούχοι εργαζόμενοι του Δήμου Αμαρουσίου απέκτησαν κατά τα προηγούμενα χρόνια μόνιμη και σταθερή εργασία.

Τους 35 συμβασιούχους – παρατασιούχους υποδέχθηκε ο κ. Πατούλης στο γραφείο του στο δημαρχείο, οι οποίοι τον επισκέφθηκαν προκειμένου να του εκφράσουν τις ευχαριστίες τους από κοντά, παρουσία του γενικού γραμματέα του Δήμου Γεώργιου Διδασκάλου.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου ευχήθηκε σε όλους υγεία προσωπική και οικογενειακή και καλή επιτυχία στο έργο τους, ενώ σε σχετική δήλωσή του υπογράμμισε:  

«Θέλουμε όλοι οι εργαζόμενοί μας να είναι ευχαριστημένοι και να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους πολίτες.
Ειδικά, με εκείνους που έχουμε συνεργαστεί όλο αυτό το διάστημα, τους θεωρούμε, ασχέτως της σχέσης εργασίας που έχουν, ως μέλη της οικογένειάς μας και στηρίξαμε την προσπάθειά τους να διεκδικήσουν το νόμιμο δικαίωμα να έχουν σταθερή και μόνιμη εργασία. Πλέον, έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν τη ζωή τους σε νέα βάση, σταθερή και αισιόδοξη.

»Ο Δήμος Αμαρουσίου θωρακισμένος πλέον οικονομικά και στελεχιακά  παραδίδεται στην επόμενη Διοίκηση. Όταν παραλάβαμε τη διοίκηση του Δήμου το 2007, το μόνιμο προσωπικό ήταν μόλις 280 εργαζόμενοι και όλοι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι ήταν με επισφαλείς σχέσεις εργασίας. Σήμερα, όλοι οι εργαζόμενοί μας έχουν μόνιμη και σταθερή εργασία, ενώ, αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα για την ενίσχυση των υπηρεσιών του Δήμου μας με νέους εργαζόμενους, προκειμένου να προσφέρουμε ποιοτικές και αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους πολίτες».

Η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου επισημαίνει ότι ο Δήμος ενισχύει τις υπηρεσίες του μέσα από την προκήρυξη 3Κ, από όπου έχουν ήδη προσληφθεί 62 εργαζόμενοι και έχουν εγκριθεί άλλες 113 θέσεις, από την προκήρυξη του 2008 από όπου  έχουν προσληφθεί 75 και αναμένονται άλλα 157 άτομα. Επίσης, με 162 οκταμηνίτες που παρατείνεται η εργασία τους κατά τέσσερις μήνες, ενώ  από το Σεπτέμβριο έχει προγραμματισθεί να ενισχύσουν τις υπηρεσίες 182 οκταμηνίτες, καθώς και με προσλήψεις εργαζομένων στις κοινωνικές και αθλητικές δομές του Δήμου.     

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet