Ευχαριστίες συμβασιούχων Δήμου Αμαρουσίου στον δήμαρχο
Κοινωνία

Ευχαριστίες συμβασιούχων Δήμου Αμαρουσίου στον δήμαρχο

Θερμές ευχαριστίες προς τον δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, εκφράζουν με επιστολή τους οι εργαζόμενοι με οκτάμηνες συμβάσεις στον Δήμο για τη συμπαράσταση και τις άμεσες ενέργειες στις οποίες προέβη, προκειμένου να πληρωθούν τα δεδουλευμένα που δικαιούνταν και επιπλέον να ανανεωθούν οι συμβάσεις τους μέχρι το τέλος του 2017.

Ειδικότερα στην επιστολή αναφέρεται:

Αξιότιμε κύριε δήμαρχε,

Με την παρούσα επιστολή επιθυμούμε να σας εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για τη συμπαράσταση, την άοκνη προσπάθεια και τις άμεσες ενέργειές σας, προκειμένου να πληρωθούμε τα δεδουλευμένα που δικαιούμασταν ως εργαζόμενοι του Δήμου Αμαρουσίου με οκτάμηνες συμβάσεις, καθώς και να ανανεωθούν οι συμβάσεις μας μέχρι το τέλος του 2017. 

Με τις δικές σας παρεμβάσεις, σε συνεργασία με το Ελεγκτικό Συνέδριο και τον επίτροπο, δόθηκε λύση στο πρόβλημα που ταλαιπωρούσε εμάς και τις οικογένειες μας το τελευταίο διάστημα.

Παρά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν σε άλλους Δήμους σχετικά με το ζήτημα αυτό, εδώ στον Δήμο Αμαρουσίου επιλύθηκαν άμεσα, χάρη στις δικές σας άμεσες ενέργειες και παρεμβάσεις, αμέσως μετά την έκδοση της τροπολογίας την οποία κατέθεσε η αρμόδιος υπουργός.

Θα ήταν ευχής έργον, εάν όλη η Δημόσια Διοίκηση και η Τοπική Αυτοδιοίκηση λειτουργούσαν με τόσο ταχείς ρυθμούς, αλλά και η κεντρική εξουσία να είχε λάβει νωρίτερα υπόψη της τις σοβαρές ενστάσεις που είχαν θέσει όλοι οι δήμαρχοι της χώρας για τη διαδικασία και τον τρόπο υλοποίησης.

Σας ευχαριστούμε θερμά και πάλι και δηλώνουμε ότι θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να ανταποκριθούμε στα καθήκοντά μας και στην εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet