Ε. Λέκκα: «Τρικλοποδιές» στην ομαλή λειτουργία του ΟΚΟΙΠΑΔΑ από τον Π. Κούκουζα
Κοινωνία

Ε. Λέκκα: «Τρικλοποδιές» στην ομαλή λειτουργία του ΟΚΟΙΠΑΔΑ από τον Π. Κούκουζα

Για «“τρικλοποδιές” στην ομαλή λειτουργία της πιο ευαίσθητης δομής του Δήμου Αμαρουσίου, του ΟΚΟΙΠΑΔΑ» από τον δημοτικό σύμβουλο Αμαρουσίου Πέτρο Κούκουζα κάνει λόγο η πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου, Ελένη Λέκκα-Καλαντζάκη, απαντώντας σε ανακοίνωση του συμβούλου.

Ακολουθεί η απάντηση της προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ στον δημοτικό σύμβουλο της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου:

Καταλαβαίνουμε την αγωνιώδη προσπάθεια του κ. Κούκουζα να δημιουργήσει τον συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ στο Μαρούσι, αυτό όμως που αδυνατούμε να καταλάβουμε είναι οι «τρικλοποδιές» του κ. Κούκουζα στην ομαλή λειτουργία της πιο ευαίσθητης δομής του Δήμου μας, του ΟΚΟΙΠΑΔΑ.

Είναι εντελώς υποκριτική και ανεύθυνη η κριτική του για μια δομή που εξυπηρετεί εκατοντάδες συμπολίτες μας οι οποίοι αντιμετωπίζουν μια εξαιρετικά δύσκολη καθημερινότητα.

Θα μπορούσε ο κ. Κούκουζας να απευθυνθεί στους συντρόφους του στην κυβέρνηση ασκώντας κριτική για το γεγονός της έλλειψης προσωπικού, τους μειωμένους πόρους στην Αυτοδιοίκηση και όχι στη δημοτική Αρχή που με αίσθημα ευθύνης δίνει καθημερινά τη μάχη για να κρατηθούν ζωντανές οι κοινωνικές δομές που εξυπηρετούν τις ευπαθείς ομάδες του Δήμου μας.

Θα περιμέναμε από τον κ. Κούκουζα αν έκανε υπεύθυνη και ουσιαστική αντιπολίτευση να καταθέσει συγκεκριμένες και ρεαλιστικές προτάσεις για την ομαλή λειτουργία του ΟΚΟΙΠΑΔΑ.

Αν δεν μπορεί -και αυτό δυστυχώς το έχει αποδείξει- να αφήσει τον ΟΚΟΙΠΑΔΑ να λειτουργήσει με το σχέδιο της δημοτικής Αρχής που τυγχάνει να έχει την αναγνώριση προσφοράς από το σύνολο των πολιτών του Δήμου Αμαρουσίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet