Ημερίδα για την υγεία της γυναίκας διεξήχθη στο δημαρχείο Αμαρουσίου
Κοινωνία

Ημερίδα για την υγεία της γυναίκας διεξήχθη στο δημαρχείο Αμαρουσίου

Καταξιωμένοι επιστήμονες ανέπτυξαν θέματα υγείας που αφορούν τις γυναίκες στην ημερίδα που διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου, με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

Σε μήνυμά του ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, τόνισε τη σπουδαιότητα της πρόληψης και ειδικότερα σε νοσήματα που αφορούν τον γυναικείο πληθυσμό, υπογραμμίζοντας ότι, σκοπός της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση κάθε γυναίκας για την αναγκαιότητα του προληπτικού ελέγχου στη διατήρηση και προαγωγή της υγείας. Παράλληλα, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους συναδέλφους του ιατρούς για τη συμμετοχή τους στην ημερίδα.

Μετά από το καλωσόρισμα από του βήματος των παρισταμένων από την αντιδήμαρχο Δημοσίων Σχέσεων, Ρένα Χαλιώτη, ο κ. Χρήστος Παπασιδέρης, αγγειοχειρουργός, διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αλεξανδρούπολης, Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, ο κ. Ιωάννης Ιωαννίδης, μαιευτήρας, χειρουργός γυναικολόγος, υποψήφιος διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, διευθυντής Γυναικολογικού Τμήματος City Clinic και ο κ. Δημήτρης Δανιάς, οικογενειακός σύμβουλος, ανέπτυξαν ιατρικά θέματα σχετικά με την ειδικότητά τους.

Επίσης, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Δήμος Αμαρουσίου και οι ιατροί ομιλητές προσέφεραν σε όλες τις γυναίκες που παραβρέθηκαν ιατρικό διαγνωστικό έλεγχο.

Στην εκδήλωση παρέστησαν, επίσης, αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Ρώτας και οι δημοτικοί σύμβουλοι Κατερίνα Ιωάννου και Πέτρος Κόνιαρης, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet