Η ΔΑΣ καταγγέλλει φραστικό επεισόδιο του δημάρχου με τον πρόεδρο του Σωματείου
Κοινωνία

Η ΔΑΣ καταγγέλλει φραστικό επεισόδιο του δημάρχου με τον πρόεδρο του Σωματείου

Με σκληρή ανακοίνωσή της, η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία Δήμου Αμαρουσίου καταγγέλλει το φραστικό επεισόδιο που συνέβη το βράδυ της Τρίτης 21 Ιουλίου 2015, στην είσοδο του δημαρχείου Αμαρουσίου -κι ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου- μεταξύ του δημάρχου της πόλης Γιώργου Πατούλη και του προέδρου του Σωματείου, σχετικά με την ανάθεση των υπηρεσιών φύλαξης και οδοκοκαθαρισμού του Δήμου σε ιδιώτες.

Παράλληλα, καλεί τους δημότες και φορείς να συγκεντρωθούν την Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015 στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για το συγκεκριμένο θέμα, προκειμένου να “αποτρέψουμε για μια ακόμη φορά τις ιδιωτικοποιήσεις”, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση της ΔΑΣ Δήμου Αμαρουσίου:

Η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία Δήμου Αμαρουσίου ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ την απαράδεκτη συμπεριφορά του Δημάρχου Αμαρουσίου απέναντι στον πρόεδρο του Σωματείου.

Συγκεκριμένα ο κύριος Δήμαρχος επιτέθηκε φραστικά κατά του προέδρου του Σωματείου, διότι δεν συμφώνησε με την άποψη της Διοίκησης να παραχωρήσει στην ιδιωτικοποίηση της υπηρεσίας φύλαξης και του οδοκαθαρισμού.

Το «σκηνικό» διαδραματίστηκε στην είσοδο του Δημαρχείου την ώρα που γινόταν Δημοτικό Συμβούλιο.

Μάλιστα έφτασε σε σημείο να καλέσει τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, σε περίπτωση που δεν του επιτρέψουν να συνεδριάσει, να καλέσει κάθε αρμόδια αρχή προκειμένου να μπορέσει να συνεδριάσει η οικονομική επιτροπή ώστε να παραδώσει στα χέρια των εργολάβων τις συγκεκριμένες υπηρεσίες.

Είναι βαθιά νυχτωμένος αν νομίζει ότι οι εργαζόμενοι και οι εκπρόσωποί τους φοβούνται τις Aρχές.

Όσο για τις εκφράσεις τους περί «μπαχαλάκηδων», τους τις επιστρέφουμε. Η διοίκηση του Δήμου είναι μπαχαλάκηδες, όπου όλα αυτά τα χρόνια, υλοποιώντας συγκεκριμένες πολιτικές των κυβερνήσεων αλλά και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κατέστρεψε και υποβάθμισε τις υπηρεσίες από προσωπικό αλλά και από υλικοτεχνική υποδομή προκειμένου να τις παραδώσει στους εργολάβους.

Απευθυνόμαστε  στους συναδέλφους να μην φοβηθούν, να μην υποκύψουν σε τυχόν πιέσεις που θα τους ασκηθούν από τη Διοίκηση τις επόμενες ώρες. Παραμένουμε συσπειρωμένοι δίπλα στο σωματείο. Απαιτούμε να μην ιδιωτικοποιηθεί καμία υπηρεσία, να προχωρήσει άμεσα η Διοίκηση στη Μονιμοποίηση όλων των εργαζομένων αλλά και στη πρόσληψη Μόνιμου Προσωπικού.

Καλούμε τους συναδέλφους να δώσουν δυναμικό παρών σήμερα Τετάρτη το απόγευμα στις 19:30 στην Ομόνοια ώστε να δοθεί σκληρή απάντηση στη κυβερνητική πολιτική, τη πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και της πλειοψηφίας των δημάρχων.

Επίσης καλούμε τους συναδέλφους, τους δημότες αλλά και τους φορείς της πόλης, να δώσουν μαχητικό παρών την Πέμπτη 23-7-2015 στις 11:30 το πρωί στη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής ώστε να αποτρέψουμε για ακόμα μια φορά τις ιδιωτικοποιήσεις.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet