Η ΔΑΣ ΟΤΑ Αμαρουσίου καταγγέλλει για αυταρχισμό τον πρόεδρο του ΟΚΟΙΠΑΔΑ
Κοινωνία

Η ΔΑΣ ΟΤΑ Αμαρουσίου καταγγέλλει για αυταρχισμό τον πρόεδρο του ΟΚΟΙΠΑΔΑ

Η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία (ΔΑΣ) ΟΤΑ Αμαρουσίου καταγγέλλει «σύμφωνα με καταγγελίες, την απαράδεκτη συμπεριφορά του συναδέλφου εργαζόμενου στον Δήμο Κηφισιάς και προέδρου του Νομικού Προσώπου ΟΚΟΙΠΑΔΑ απέναντι σε συναδέλφους εργαζόμενες».

Όπως αναφέρουν, «είχαμε ακούσει για το ειρωνικό του ύφος και το τελευταίο διάστημα προστέθηκαν απειλές και εκβιασμοί απέναντι σε εργαζόμενες, ανεξαρτήτως σχέσης εργασίας».

Όπως καταγγέλλει η ΔΑΣ ΟΤΑ Αμαρουσίου, σκοπός του προέδρου του Ν.Π. του Δήμου Αμαρουσίου, Πέτρου Κόνιαρη, είναι «να σπείρει την τρομοκρατία, να μην βγάζει άχνα κανείς, να κάνει ό,τι θέλει, χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν».

Μάλιστα, επιρρίπτει ευθύνες και στον δήμαρχο Αμαρουσίου, Θεόδωρο Αμπατζόγλου, λέγοντας ότι «γνωρίζει πολύ καλά την κατάσταση και αντί να πάρει μέτρα μέχρι και σήμερα, δεν έχει προχωρήσει σε καμιά ενέργεια απέναντι στο πρόεδρο του νομικού προσώπου», ενώ τον καλεί «έστω και τώρα να πάρει μέτρα».

Η ΔΑΣ ΟΤΑ Αμαρουσίου δηλώνει ότι είναι «στο πλευρό των συναδέλφων», προσθέτοντας ότι «κανένας και για κανέναν δεν μπορεί να παίζει με το μεροκάματο και την αξιοπρέπεια των εργαζομένων». 

Τέλος, καλεί «τις συναδέλφους να μην φοβηθούν, να μη δεχτούν να περάσει το κλίμα τρομοκρατίας που επιδιώκει ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ και συνολικά η δημοτική αρχή, αλλά να καταγγείλουν και ό,τι άλλο συμβαίνει».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet