Η ΕΔΑ Αττικής ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δήμου Αμαρουσίου για αποστολή βοήθειας στις πυρόπληκτες περιοχές
Επιχειρήσεις – Αγορά

Η ΕΔΑ Αττικής ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δήμου Αμαρουσίου για αποστολή βοήθειας στις πυρόπληκτες περιοχές

Θερμή υπήρξε η ανταπόκριση της Εταιρείας Διανομής Αερίου (ΕΔΑ) Αττικής Α.Ε. στο κάλεσμα του Δήμου Αμαρουσίου, προς συνεργαζόμενες εταιρείες, αλλά και εκείνες έχουν έδρα την πόλη, με σκοπό τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης, για τους συμπολίτες μας που επλήγησαν, από τις πυρκαγιές, σε διάφορα σημεία της χώρας.

Στο πλαίσιο συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί, μεταξύ Δήμου Αμαρουσίου και ΕΔΑ Αττικής, για τη σύνδεση περιοχών με το δίκτυο φυσικού αερίου, όπως το Ψαλίδι, ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, υποδέχτηκε, την Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021, στο δημαρχείο Αμαρουσίου, τον εκτελεστικό πρόεδρο της ΕΔΑ Αττικής, Πιέρρο Χατζηγιάννη, που συνόδευε την υλική συνδρομή της εταιρείας για τις πυρόπληκτες περιοχές.

Ο κ. Χατζηγιάννης εξήρε τις πρωτοβουλίες και την αποτελεσματικότητα του κ. Αμπατζόγλου, αλλά και την ευαισθητοποίηση των Μαρουσιωτών και των Συλλόγων της πόλης, όπως του Ψαλιδίου, που συμμετείχαν στην πρώτη μεγάλη αποστολή υλικής βοήθειας του Δήμου Αμαρουσίου, προς το  Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού, στις 12 Αυγούστου.

Ειδικότερα, ο κ. Χατζηγιάννης σημείωσε: «Όλοι οι άνθρωποι της ΕΔΑ Αττικής στεκόμαστε με αλληλεγγύη, σεβασμό και ενσυναίσθηση απέναντι στη μεγάλη τραγωδία που βιώνει η χώρα μας το τελευταίο διάστημα. Η σκέψη όλων μας είναι στους ηρωικούς πυροσβέστες, τα σώματα ασφαλείας, τους εθελοντές και τους κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν από τις πυρκαγιές, ευχαριστώντας τους από καρδιάς για την υπεράνθρωπη προσπάθεια που καταβάλλουν για να προστατέψουν τις ανθρώπινες ζωές, τα ζώα, τους οικισμούς και το περιβάλλον. Η ΕΔΑ Αττικής συγχαίρει τον δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Θεόδωρο Αμπατζόγλου και όλους τους κατοίκους του Δήμου για αυτή την εξαιρετική πρωτοβουλία ανθρωπιάς και αλληλεγγύης».

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, από τη δική πλευρά, ευχαρίστησε τον εκτελεστικό πρόεδρο της ΕΔΑ Αττικής, για την ουσιαστική και σημαντική ανταπόκριση, που αποτελεί θετικό παράδειγμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, επισημαίνοντας πως ο Δήμος θα συνεχίσει και τις επόμενες ημέρες και για όσο διάστημα χρειαστεί, με έμπρακτες δράσεις αλληλεγγύης.

Η υλική βοήθεια της ΕΔΑ Αττικής παραδόθηκε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου και στη συνέχεια θα αποσταλεί προς τους Δήμους που αυτήν τη στιγμή έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη.

Παρόντες στη διαδικασία ήταν ακόμη οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Γιάννης Νικολαράκος, ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Πέτρος Κόνιαρης, ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού-Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή», Κων/νος Σολδάτος, ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου, Δημήτρης Θεοχάρης και η διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας της ΕΔΑ Αττικής, Ελένη Μαντζώρου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet