Η «Ενότητα» συγχαίρει τους νέους Μαρουσιώτες φοιτητές
Κοινωνία

Η «Ενότητα» συγχαίρει τους νέους Μαρουσιώτες φοιτητές

Τους νέους και τις νέες του Αμαρουσίου που επέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση συγχαίρει η δημοτική παράταξη «Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι», με την ευκαιρία εκδήλωσης που διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου και στην οποία βραβεύθηκαν οι επιτυχόντες.

«Καλή πρόοδο» και «καλούς αγώνες» εύχεται η παράταξη στους νέους φοιτητές, με την ακόλουθη ανακοίνωσή της.

Η δημοτική παράταξη «Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι» με την ευκαιρία της βράβευσης από τον Δήμο Αμαρουσίου των επιτυχόντων μαθητών της πόλης μας για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, τους συγχαίρει για την επιτυχία τους.

Συγχαρητήρια ανήκουν και στους δασκάλους και τους γονείς που τους ενέπνευσαν και τους συμπαραστάθηκαν στον δύσκολο αγώνα που έδωσαν.

Από την πλευρά μας θα εργαστούμε, ώστε με το πέρας των σπουδών τους να μπορέσουν να σταδιοδρομήσουν στη χώρα μας και να μην αναγκαστούν να φύγουν στο εξωτερικό, όπως τόσοι άλλοι νέοι επιστήμονες στις μέρες μας.

Μετά λύπης μας δεν παρευρεθήκαμε στην τελετή της βράβευσης, που οργανώθηκε από τη δημοτική αρχή, καθώς δεν θέλαμε να νομιμοποιήσουμε με την παρουσία μας την παράνομη χρήση των εγκαταστάσεων της ΟΤΕ Αcademy σαν χώρου υπερτοπικής εκπαίδευσης σε μια περιοχή αμιγούς κατοικίας, παρά και ενάντια στη θέληση των κατοίκων της περιοχής του Ψαλιδίου.

Ευχόμαστε καλή πρόοδο και καλούς αγώνες στους νέους φοιτητές.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet