Η “καρδιά” των Χριστουγέννων άρχισε να κτυπά στο Μαρούσι από τις 7/12
Κοινωνία

Η “καρδιά” των Χριστουγέννων άρχισε να κτυπά στο Μαρούσι από τις 7/12

Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς πλησιάζουν και οι γειτονιές του Αμαρουσίου ντύνονται γιορτινά για να υποδεχτούν το πνεύμα των Χριστουγέννων, τον Άη Βασίλη και την παρέα του. Και φέτος η πλατεία Αγίας Λαύρας, από τις 7 Δεκεμβρίου 2015 έως 17 Ιανουαρίου 2016 θα αποτελέσει το επίκεντρο των εκδηλώσεων και πόλο έλξης μικρών και μεγάλων επισκεπτών

Το σύνθημα για την έναρξη της μεγάλης γιορτής δίνεται επίσημα με την αφή του χριστουγεννιάτικου δένδρου το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015, στις 7 μ.μ., συντροφιά με τους δημοφιλείς ερμηνευτές Γιάννη Βαρδή και Γιώργο Λιανό.

Παραμονή των Χριστουγέννων, Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015, στις 6 μ.μ., ο Γιάννης Σαββιδάκης ερμηνεύει αγαπημένα ελληνικά και ξενόγλωσσα τραγούδια, ενώ ο Johnny Vavouras and the Cadillacs, την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου, στις 7 μ.μ., αποχαιρετούν τον «παλιό τον χρόνο» με ένα μουσικοχορευτικό πρόγραμμα γεμάτο κέφι και ζωντάνια.

Αφίσα Χριστουγέννων/ΜαρούσιΜουσικές εκδηλώσεις, ποικίλα δρώμενα για παιδιά με επίκεντρο το Χωριό του Άη Βασίλη και άλλες αγαπημένες μορφές των Χριστουγέννων, το παγοδρόμιο, το καρουσέλ, τα θεματικά σπιτάκια, την εντυπωσιακή χιονόμπαλα, παιχνίδια με θέμα τα Χριστούγεννα, παραστάσεις μαγικών, δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης, δραστηριότητες με τη συμμετοχή καλλιτεχνών, εορταστικά μπαζάρ, πάρτι, συναυλίες, μελωδίες των Ημερών και κάλαντα από διάφορες γωνιές του τόπου μας, μουσικές εκδηλώσεις και πρωτότυπα εργαστήρια συνθέτουν ένα ποικίλο και ενδιαφέρον εορταστικό σύνολο για όλες τις ηλικίες και τις προτιμήσεις.

Ενημερωθείτε εγκαίρως από το αναλυτικό πρόγραμμα για τις ημέρες και ώρες των δραστηριοτήτων (Γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα στο Μαρούσι).

“Από τις 7 Δεκεμβρίου 2015 έως τις 17 Ιανουαρίου 2016 σας περιμένουμε όλους στο Μαρούσι να χαρούμε μαζί τις φετινές μέρες γιορτής και χαράς συντροφιά με τους αγαπημένους μας και να ευχηθούμε από κοντά ΄Καλές Γιορτές΄», αναφέρει στο σχετικό δελτίο Τύπου ο Δήμος Αμαρουσίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet