Θέματα των Ηπειρώτικων συζήτησαν ο δήμαρχος & ο Σύλλογος «Άγ. Γεώργιος»
Κοινωνία

Θέματα των Ηπειρώτικων συζήτησαν ο δήμαρχος & ο Σύλλογος «Άγ. Γεώργιος»

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε ο Σύλλογος Ηπειρωτών «Άγιος Γεώργιος» στον δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, στη διάρκεια της οποίας είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα που αφορούν στη γειτονιά των Ηπειρώτικων, παρουσία του αντιδημάρχου Πολεοδομίας και Τεχνικής Υπηρεσίας Δημήτρη Καρλαύτη.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου διαβεβαίωσε, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, τον πρόεδρο του Συλλόγου Ιωάννη Γιαννέλα και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ότι «μετά την οριοθέτηση του ρέματος Σαπφούς, η οποία και ολοκληρώθηκε, παρέχεται πλέον η δυνατότητα στον Δήμο Αμαρουσίου να προχωρήσει περαιτέρω τις διαδικασίες για την ένταξη της περιοχής Ηπειρώτικα στο σχέδιο πόλης». Προς την κατεύθυνση αυτή, αναφέρεται, «έχει δοθεί εντολή, ώστε να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την ολοκλήρωση των διαδικασιών».

Στο αίτημα του Συλλόγου για τον εξωραϊσμό της περιοχής με νέες πεζοδρομήσεις και ενίσχυση του πρασίνου, η δημοτική αρχή ανταποκρίθηκε, σύμφωνα με την ανακοίνωση, θετικά, ώστε να προχωρήσουν στο επόμενο διάστημα.

Η συζήτηση διεξήχθη με τη συμμετοχή εκ μέρους του Συλλόγου του γραμματέα Κώστα Μπίκα και του ταμία Νικόλαου Τζιάλα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet