Θερμές ευχές για το 2015 από τον Λ. Μαγιάκη στην κοπή της πίτας του Δήμου
Κοινωνία

Θερμές ευχές για το 2015 από τον Λ. Μαγιάκη στην κοπή της πίτας του Δήμου

Στην κοπή της πίτας του Δήμου Αμαρουσίου παραβρέθηκαν ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στο δημαρχείο της πόλης ο επικεφαλής της παράταξης Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι Λευτέρης Μαγιάκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κατερίνα Ψάλτη και Δημήτρης Κουτσουβέλης και ο Σπύρος Σαμιακός από τη γραμματεία της παράταξης.

Μετά τον χαιρετισμό του ο κ. Μαγιάκης αφιέρωσε στη νεολαία της πόλης το κομμάτι της πίτας που έκοψε, με την ευχή, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της παράταξης, «το 2015 να είναι έτος εξελίξεων που να μην αναγκάζει τους νέους να ξενιτεύονται για να βρουν δουλειά και να δημιουργήσουν το μέλλον τους».

Ακολουθεί ο χαιρετισμός:

Εκ μέρους της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου και εμένα προσωπικά σας απευθύνουμε τις πιο θερμές ευχές μας για τον καινούργιο χρόνο.

Ευχόμαστε το 2015 να φέρει την αισιοδοξία, την αγάπη και την ελπίδα στις καρδιές όλων των ανθρώπων.

Η απόγνωση και η απελπισία να δώσουν τη θέση της στον αγώνα για ομαλές δημοκρατικές εξελίξεις και κοινωνική πρόοδο. 

Με τις προσπάθειες του Δήμου, της Εκκλησίας, τη δραστηριοποίηση των πολιτών και των κοινωνικών φορέων να δυναμώσει η κοινωνική συνοχή και η αλληλεγγύη.

Να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες και τις ανάγκες που υπάρχουν σεβόμενοι πάνω από όλα την αξιοπρέπεια των συμπολιτών μας.

Να εδραιώσουμε στις συνειδήσεις των πολιτών το αίσθημα της ευθύνης, της δικαιοσύνης, του αλληλοσεβασμού, ενισχύοντας την ενεργό συμμετοχή τους και τη διαφάνεια.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση μετά τη λαίλαπα του «Καλλικράτη» να επανακτήσει και να διευρύνει τον ρόλο και το κύρος που δικαιούται σαν βασικός θεσμός του δημοκρατικού μας πολιτεύματος.

Να ενισχυθεί ο δημόσιος και κοινωνικός χαρακτήρας της.

Να στελεχωθεί με το απαραίτητο προσωπικό και να λυθούν τα προβλήματα των εργαζομένων για τους οποίους να διασφαλιστεί το αίσθημα της εργασιακής ασφάλειας.

Ειδικά για την πόλη μας να ευχηθούμε στη νέα χρονιά να επιλυθούν και τα χρόνια προβλήματα που συνδέονται με τα οικονομικά, το περιβάλλον, τα απορρίμματα, το κυκλοφοριακό, τις υποδομές των γειτονιών της πόλης.

Να ενισχυθούν οι κοινωνικές, πολιτιστικές, αθλητικές δράσεις του Δήμου  προς όφελος της νεολαίας και των κατοίκων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet