Θ. Αμπατζόγλου: Δουλεύουμε εντατικά για την ένταξη του Βορρέ στο σχέδιο πόλης
Κοινωνία

Θ. Αμπατζόγλου: Δουλεύουμε εντατικά για την ένταξη του Βορρέ στο σχέδιο πόλης

Συνάντηση με τον πρόεδρο, Γιώργο Δούκα και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Βορρέ Αμαρουσίου είχε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, σήμερα 11 Νοεμβρίου.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την περιοχή Τζων Βορρέ, όπως:

  • Η κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου στο κτήμα Καρέλλα (με πόρους της Περιφέρειας Αττικής).
  • Η παραλαβή δικτύου αποχέτευσης από την ΕΥΔΑΠ.
  • Τροποποίηση ΓΠΣ και εκπόνηση πολεοδομικής μελέτης.
  • Διανοίξεις Οδών.

Ο παριστάμενος στη συνάντηση αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Κων/νος Ρώτας ενημέρωσε τα μέλη του Συλλόγου για την πρόοδο των εργασιών όσο αφορά την ένταξη στο σχέδιο πόλης της περιοχής το οποίο ξεκίνησε η δημοτική αρχή.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Μία από τις βασικές προτεραιότητες αυτής της δημοτικής αρχής είναι η ένταξη στο σχέδιο πόλης περιοχών που βρίσκονται σε καθεστώς ομηρίας για πολλές δεκαετίες. Μετά τον Κάτω Σωρό, τα Ηπειρώτικα-Καρπάθικα δουλεύουμε εντατικά και για τον Βορρέ. Σε ένα σύγχρονο Μαρούσι δεν επιτρέπεται να υπάρχουν γειτονιές δύο ταχυτήτων. Οι Σύλλογοι και οι κάτοικοι των περιοχών αναγνωρίζουν τη βούλησή μας και αυτό μας ικανοποιεί ιδιαιτέρως και μας δίνει δύναμη. Παράλληλα, με τον Σύλλογο είδαμε και άλλα θέματα οικιστικής ανάπτυξης που αφορούν είτε στους όρους κατασκευής του γηπέδου ποδοσφαίρου, μετά το πέρας των δικαστικών εκκρεμοτήτων, είτε στις διανοίξεις οδών, ακόμη και στη διαμεσολάβηση με την ΕΥΔΑΠ για τη διευθέτηση χρόνιων προβλημάτων. Σε πνεύμα συνεργασίας και με κοινό βηματισμό θα ξεπεράσουμε διάφορα εμπόδια και θα μπορέσουμε να δώσουμε στην περιοχή την αξία που δικαίως της αναλογεί».

Στη συνάντηση παρόντες ήταν, επίσης, τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Βορρέ Αμαρουσίου Δημήτρης Δαλαλάκης και Σωτήρης Ρίζος. ​

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet