Θ. Αμπατζόγλου: Η Πολιτική Προστασία και οι εθελοντές του Δήμου Αμαρουσίου αξίζουν τα εύσημα όλων μας
Κοινωνία

Θ. Αμπατζόγλου: Η Πολιτική Προστασία και οι εθελοντές του Δήμου Αμαρουσίου αξίζουν τα εύσημα όλων μας

Την Πολιτική Προστασία και τους εθελοντές της πόλης ευχαριστεί για την προσφορά τους τις ημέρες της κακοκαιρίας με χαρακτηριστικό τους δυνατούς ανέμους ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου.

Ο κ. Αμπατζόγλου αναφέρει:

«Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ δημοσίως, εκ μέρους όλης της δημοτικής αρχής Αμαρουσίου, τα συνεργεία της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας, αλλά και τους εθελοντές μας για τη συμβολή τους στην προστασία της πόλης μας κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας με δυνατούς ανέμους να πνέουν στα Βόρεια Προάστια.

Όλοι οι υπάλληλοι της Πολιτικής Προστασίας αλλά και οι εθελοντές του Δήμου μας αξίζουν τα εύσημα όλων μας, αφού ανταποκρίνονται άμεσα σε οποιεσδήποτε αντίξοες, κυρίως καιρικές, συνθήκες συμβαίνουν στην πόλη μας. Σε αυτήν την κατάσταση έκτακτης ανάγκης, με τους δυνατούς βόρειους ανέμους να επικρατούν, υπάρχει άψογος συντονισμός μεταξύ της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας και των εθελοντών, επί 24ωρου βάσεως, προκειμένου να αποφευχθεί οποιοσδήποτε κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς, πτώσης δέντρων αλλά το κυριότερο προκειμένου να μη κινδυνεύσει καμία ανθρώπινη ζωή.

Είμαστε όλοι περήφανοι γι’ αυτούς τους ανθρώπους που αποτελούν πρότυπα προσφοράς και χαρακτηρίζουν το Μαρούσι μας για τον εθελοντισμό του».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet