Θ. Αμπατζόγλου: Κρατάμε ψηλά τα ιδανικά και τις αξίες των προγόνων μας
Κοινωνία

Θ. Αμπατζόγλου: Κρατάμε ψηλά τα ιδανικά και τις αξίες των προγόνων μας

Μέσω του προσωπικού λογαριασμού της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, απευθύνεται στους συνδημότες του με αφορμή την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, σημειώνοντας:

Η φετινή εθνική επέτειος του «ΟΧΙ» δεν μοιάζει με καμμία άλλη. Φέτος γιορτάζουμε τα 80 χρόνια από την ύψιστη πράξη αντίστασης του λαού μας. Μια εθνική εορτή εν μέσω πανδημίας, που δεν μας επιτρέπει τη διεξαγωγή της παρέλασής μας και των εορταστικών εκδηλώσεων, που παραδοσιακά είχαμε στο Μαρούσι.

Γιορτάζουμε φέτος δυστυχώς την επέτειο αυτή με την τουρκική επιθετικότητα να έχει ξεπεράσει κάθε όριο θράσους και προκλητικότητας στο Αιγαίο μας.

Συνδημότισσες και Συνδημότες μου,

Η 28η Οκτωβρίου είναι μια ημέρα μνήμης και εθνικής υπερηφάνειας για τους αθάνατους ήρωες που φώναξαν το βροντερό «ΟΧΙ», που αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν, για να είμαστε σήμερα εμείς ελεύθεροι. Η 28η Οκτωβρίου φέτος συμβολίζει τον αγώνα μας ενάντια σε κάθε τι που επιχειρεί να ρίξει το ηθικό μας και την πίστη μας, ενάντια σε οποιονδήποτε επιβουλεύεται τα κυριαρχικά και εθνικά δικαιώματα μας.

Υψώνουμε τη σημαία όλοι στα μπαλκόνια μας και κρατάμε ψηλά τα ιδανικά και τις αξίες των προγόνων μας στις καρδιές μας, μαζί με την εθνική ενότητα, το φρόνημα, την ομοψυχία και την Ορθόδοξη Πίστη μας!

Καλή αντάμωση σύντομα, ξανά με πνεύμα εθνικής εγρήγορσης και υπερηφάνειας, καμαρώνοντας την μαθητιώσα νεολαία μας στην παρέλαση του Αμαρουσίου.

Ζήτω η Ελλάδα μας!

Χρόνια Πολλά Ελλάδα μας! Χρόνια Πολλά στις Ένοπλες μας που ξαγρυπνούν για να προασπίσουν την Πατρίδα μας!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet