Θ. Αμπατζόγλου: Μία σημαντική ημέρα για τους Μαρουσιώτες μαθητές μας
Κοινωνία

Θ. Αμπατζόγλου: Μία σημαντική ημέρα για τους Μαρουσιώτες μαθητές μας

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Συγχαρητήρια στους πολλούς Μαρουσιώτες μαθητές μας που πέτυχαν τους στόχους τους με πολύ κόπο και θυσίες. Είναι μία σημαντική ημέρα για αυτούς και τις οικογένειές τους. Είμαστε υπερήφανοι για τις επιδόσεις τους και είμαστε σίγουροι ότι θα αξιοποιήσουν με τον πλέον εποικοδομητικό τρόπο τα εφόδια που θα αποκτήσουν από την τριτοβάθμια εκπαίδευση.  

Η σκέψη μας όμως είναι και γι’ αυτούς που δεν πέτυχαν αυτό που ακριβώς επιθυμούσαν, οι οποίοι δεν πρέπει να απογοητεύονται καθώς οι επιλογές και οι ευκαιρίες της ζωής τους θα είναι πολλές, αρκεί να συνεχίσουν την προσπάθεια με πίστη και αισιοδοξία.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στο σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας που παρά τις δύσκολες και ιδιαίτερες υγειονομικές συνθήκες κατάφερε να φέρει εις πέρας ένα δύσκολο έργο.

Ο Δήμος Αμαρουσίου θα είναι στο πλευρό όλων και στη νέα σχολική περίοδο, προσφέροντας μέσω των δομών του κάθε δυνατή υποστήριξη. Με καλή συνεργασία και κατανόηση θα ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια όπως κάναμε μέχρι τώρα, για το καλό των παιδιών μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet