Θ. Αμπατζόγλου: Μοναδικός σκοπός μας να υπηρετούμε τον πολίτη
Κοινωνία

Θ. Αμπατζόγλου: Μοναδικός σκοπός μας να υπηρετούμε τον πολίτη

Τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022 ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου παραβρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων των Διευθύνσεων Περιβάλλοντος και Καθαριότητας του Δήμου στις εγκαταστάσεις του Αμαξοστασίου, παρουσία του αντιδημάρχου Καθαριότητας και Εξωτερικών Συνεργείων Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη και των στελεχών των Διευθύνσεων. Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, ο δήμαρχος κατά τον σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε όλες και όλους για την προσφορά τους στην ευταξία της πόλης και ιδιαιτέρως για τη μάχη που έδωσαν κατά τη διάρκεια της πρωτοφανούς κακοκαιρίας «Ελπίς».

Μάλιστα, η δημοτική αρχή σημειώνει: «Ο κ. Αμπατζόγλου δεν παρέλειψε να αναφερθεί και να υπενθυμίσει το ρόλο του δημάρχου, της δημοτικής αρχής και των υπαλλήλων του Δήμου, που δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση του πολίτη. Σημείωσε πως η δημοτική αρχή απέδειξε αυτά τα δύο χρόνια ότι είναι στο πλευρό των εργαζομένων και ότι καθημερινά θα προσπαθεί για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας με σκοπό την αποτελεσματικότερη εκτέλεση του έργου.

Ο δήμαρχος στη συνέχεια συνομίλησε με τα στελέχη της Διεύθυνσης Καθαριότητας και ενημερώθηκε για τις τρέχουσες εργασίες, όπως πλύση κάδων απορριμμάτων που πραγματοποιείται μετά από πολλά χρόνια στο Μαρούσι και περισυλλογή κλαδεμάτων, καθώς και για την παραλαβή των νέων οχημάτων και οχημάτων έργου (23) που ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα και θα φέρουν μεγάλη αλλαγή στην εικόνα της πόλης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet