Θ. Αμπατζόγλου: Οι υπέροχες Μητέρες παιδιών με Αναπηρία παράδειγμα για όλη την κοινωνία
Κοινωνία

Θ. Αμπατζόγλου: Οι υπέροχες Μητέρες παιδιών με Αναπηρία παράδειγμα για όλη την κοινωνία

Παρουσία του δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, της αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών Λουκίας Κεφαλογιάννη, της γ. γραμματέως Δημογραφικής και Οικ/κής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων Καλυψώς Γούλα, της οργανωτικά υπεύθυνης προέδρου της Επιτροπής Ισότητας και εντεταλμένης συμβούλου Αθλητισμού Ελένης Λέκκα-Καλατζάκη, του προέδρου της ΚΕΔΑ Νίκου Πέππα και της προέδρου του Σικιαριδείου Ιδρύματος Κορίνας Λιούτα, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 11 Μαΐου 2022, στον κατάμεστο από κόσμο κήπο της Βορέειου Βιβλιοθήκης, η εκδήλωση αφιερωμένη στις Μητέρες παιδιών με Αναπηρία, με τίτλο «Παιδιά με Αναπηρία, Μητέρες με Δύναμη».

Η εκδήλωση διεξήχθη  με τη  συνδιοργάνωση της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου (ΚΕΔΑ), της δ/νσης Αθλητισμού & Πολιτισμού του Δήμου, καθώς και με τη σημαντική συνδρομή του Σικιαριδείου Ιδρύματος.

«Η μητέρα είναι το πρόσωπο που όσα χρόνια και αν περάσουν θα βλέπει πάντα το παιδί της ως παιδί και η επιβράβευση θα είναι πάντα το κυρίαρχο συναίσθημα στις χαρές και η συμπόνοια στις λύπες», είπε μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Αμαρουσίου.

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση του Δήμου 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet