Θ. Αμπατζόγλου προς Μαρουσιώτες: Εμπιστευτείτε τους επιστήμονες για τα εμβόλια
Κοινωνία

Θ. Αμπατζόγλου προς Μαρουσιώτες: Εμπιστευτείτε τους επιστήμονες για τα εμβόλια

Μήνυμα προς τους συμπολίτες του, προκειμένου να ενισχύσει το εμβολιαστικό κίνημα, απευθύνει ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, στο οποίο κι αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητοί συμπολίτες μου Μαρουσιώτες,

»Διανύουμε ήδη τον δεύτερο χρόνο της πανδημίας και η χώρα μας, όπως και ο υπόλοιπος πλανήτης, ταλαιπωρείται εξίσου από τις μεταλλάξεις τη Covid-19.

»Έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι οι εμβολιασμοί βοηθούν καταλυτικά στο χτίσιμο της ανοσίας και προασπίζουν τη Δημόσια Υγεία. Σας καλώ όλους να ακούσετε και να εμπιστευτείτε τους πραγματικούς ειδικούς. Σας καλώ όλους να ενημερωθείτε για το θέμα αυτό από την επίσημη Επιστημονική Επιτροπή του Κράτους μας, από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και όχι από τους ανειδίκευτους ή/και ημιμαθείς παραπληροφοριοδότες.

»Πέρσι τέτοια εποχή δεν είχαμε λύση στο πρόβλημα της Coivd-19. Φέτος όμως υπάρχει και λέγεται ΕΜΒΟΛΙΟ. Ιστορικά, τα εμβόλια επέτρεψαν την επιβίωση της ανθρωπότητας απέναντι σε πολύ σοβαρές πανδημίες, ενώ ήδη είχαν αποδεκατίσει πολλά εκατομμύρια.

»Είναι και τώρα η ιστορική στιγμή να αναλάβουμε ο κάθε ένας ξεχωριστά τη δική του ατομική ευθύνη, προασπίζοντας την οικογενειακή και κοινωνική ευημερία, πράττοντας το αυτονόητο συμβάλλοντας στην επιχείρηση “Ελευθερίας” της πατρίδας μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet