Θ. Αμπατζόγλου: Στηρίζουμε την πλούσια και συνεχώς αυξανόμενη  αθλητική και πολιτιστική δραστηριότητα των συλλόγων της πόλης μας
Αθλητισμός

Θ. Αμπατζόγλου: Στηρίζουμε την πλούσια και συνεχώς αυξανόμενη αθλητική και πολιτιστική δραστηριότητα των συλλόγων της πόλης μας

Συνάντηση πραγματοποίησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 με τον Γυμναστικό Σύλλογο Αμαρουσίου και τον Σύλλογο Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης», προκειμένου να εξεταστούν τα ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία τους και τη γενικότερη ανάπτυξη των δραστηριοτήτων τους.

Συγκεκριμένα, με τον Γυμναστικό Σύλλογο παρουσία του προέδρου Κων/νου Κουτσούκου, του αντιπροέδρου, Χρήστου Γεωργουσόπουλου, του γενικού γραμματέα, Στέλιου Ιατρίδη και του ταμία, Βασίλη Νικολόπουλου, συζητήθηκαν τα θέματα των χώρων και των συνθηκών άθλησης, καθώς και η ανάγκη ευρύτερων συνεργειών τόσο σε αθλητικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

Με τον Σύλλογο Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης», παρουσία του προέδρου Δημήτρη Κοσμίδη και της γραμματέως Παρασκευής Βανδώρου, συζητήθηκαν τα ζητήματα εύρεσης νέας στέγης και η ανάπτυξη νέων και περισσότερων πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

Μετά το πέρας των συναντήσεων ο κ. Αμπατζόγλου δήλωσε:

«Συνεχίζουμε δυναμικά τον διάλογο με τους Συλλόγους και τους πολίτες του Αμαρουσίου.

»Οι Αθλητικοί και Πολιτιστικοί Σύλλογοι αντιμετωπίζουν σειρά ζητημάτων που σχετίζονται με τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες τους σε χώρους απαραίτητους να φιλοξενήσουν νέες δραστηριότητες και εκδηλώσεις.

»Είναι ένα “ευτυχές” πρόβλημα που αποδεικνύει πως στο Μαρούσι υπάρχουν ισχυροί πυρήνες πολιτιστικής και αθλητικής δημιουργίας που καθημερινά προσελκύουν και εμπνέουν τους συμπολίτες μας.

»Είμαστε δίπλα τους με ρεαλιστικές λύσεις και σε αυτό μας βοηθά η καλύτερη αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δήμου μας σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες».

Στις συναντήσεις του δημάρχου Αμαρουσίου με τους Συλλόγους παρόντες ήταν οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης και Γιάννης Νικολαράκος και ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Πέτρος Κόνιαρης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet