Θ. Αμπατζόγλου: Συντεταγμένα δίπλα στις ανάγκες του Μαρουσιώτη
Κοινωνία

Θ. Αμπατζόγλου: Συντεταγμένα δίπλα στις ανάγκες του Μαρουσιώτη

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, με αφορμή την έναρξη ισχύος των νέων έκτακτων μέτρων για την αποφυγή της διασποράς της Covid-19 προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε πως η επιβολή των νέων έκτακτων μέτρων έρχεται ως αποτέλεσμα της ασυνέπειας κάποιων που δεν πειθάρχησαν στα προηγούμενα μέτρα της χρήσης μάσκας, της κοινωνικής απόστασης και της σχολαστικής υγιεινής. Μπροστά μας, ίσως, να βρίσκεται η τελευταία μας ευκαιρία πριν την καθολική καραντίνα και πριν την περαιτέρω επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης της χώρας μας.

Όλοι, συνεπώς, πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι και προσεκτικοί και πρώτος απ’ όλους ο Δήμος μας, ο οποίος ενεργοποιεί εκ νέου όλους εκείνους τους μηχανισμούς εξυπηρέτησης του κοινού από απόσταση, προκειμένου να αποφεύγεται ο συγχρωτισμός. Όσοn αφορά τις επιχειρήσεις της εστίασης και όποιον άλλο πληττόμενο θα προσαρμόσουμε τα δημοτικά τέλη σύμφωνα με τη νέα πραγματικότητα, όπως είχαμε πράξει και κατά την περίοδο της πρώτης καραντίνας. Οι καθαρισμοί και απολυμάνσεις των δημοτικών και κοινόχρηστων χώρων, όπως και της δημοτικής συγκοινωνίας, είναι ήδη τακτικοί και εκτελούνται βάσει ειδικού προγραμματισμού. Οι κοινωνικές μας υπηρεσίες βρίσκονται αδιάλειπτα δίπλα στον συμπολίτη μας που έχει ανάγκη και για να στηρίξουμε με περισσότερη αποτελεσματικότητα τον θεσμό αυτό, επικοινωνούμε με τις εύρωστες εταιρείες που έχουν έδρα το Μαρούσι για τη δυνατότητα συμμετοχής τους στο επικαιροποιημένο/εξιδεικευμένο πρόγραμμα του Δήμου μας, Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Καλώ όλους τους Μαρουσιώτες, αλλά και τους χιλιάδες εργαζόμενους στην πόλη μας, να επιδείξουν τον μέγιστο βαθμό ατομικής και συλλογικής ευθύνης. Να πειθαρχούν στα μέτρα τόσο των ειδικών όσο και του Δήμου μας και να επικοινωνούν μαζί μας στη Γραμμή Δημότη 15321 και μέσω του maroussi.gr για να λαμβάνουν κάθε δυνατή ενημέρωση και πληροφορία.

Όλοι μαζί, ενωμένοι, με υπομονή πειθαρχία και πίστη, θα ξεπεράσουμε και αυτή τη δύσκολη περίοδο.​

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet