Θ. Αμπατζόγλου: Το Μαρούσι πόλη προσφοράς, ανθρωπιάς και αλληλεγγύης
Κοινωνία

Θ. Αμπατζόγλου: Το Μαρούσι πόλη προσφοράς, ανθρωπιάς και αλληλεγγύης

Με μεγάλη συμμετοχή Μαρουσιωτών εθελοντών πραγματοποιήθηκε σήμερα, Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019, στον σταθμό ΗΣΑΠ στο Μαρούσι, η δράση «Όλοι Μαζί Μπορούμε» του ΣΚΑΪ, που είχε ως σκοπό τη συλλογή παιχνιδιών και βιβλίων για τα παιδιά. Τα συλλεχθέντα είδη θα παραδοθούν στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Χαμόγελο του Παιδιού».

Μετά το πέρας της δράσης ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, δήλωσε:

«Φιλοξενούμε με χαρά τη δράση του ΣΚΑΪ και κάθε δράση εθελοντισμού που προάγει το πνεύμα προσφοράς και αλληλεγγύης. Το μήνυμά μου είναι ότι πρέπει να είμαστε αλληλέγγυοι όλες τις ημέρες του χρόνου, όχι μόνο τις εορτές και ειδικά για τα παιδιά. Και εμείς, ως Δήμος Αμαρουσίου, αυτό πράττουμε, με μεθοδικότητα, πολλή δουλειά και με τη στήριξη των συλλόγων και των εθελοντών της πόλης μας.

»Χρόνια πολλά και καλή και δημιουργική χρονιά εύχομαι σε όλους, με την υπόσχεση πως θα κάνουμε ό,τι είναι αναγκαίο για να είναι το Μαρούσι πόλη προσφοράς, ανθρωπιάς και αλληλεγγύης».

Παρόντες στη δράση ήταν οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Νικολαράκος και Σπύρος Σταθούλης, δημοτικοί σύμβουλοι και εθελοντές του Δήμου Αμαρουσίου. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet