Ιδιωτικοποιήσεις στις Κοινωνικές Δομές Αμαρουσίου καταγγέλλει το ΣΕΔΑΜ
Κοινωνία

Ιδιωτικοποιήσεις στις Κοινωνικές Δομές Αμαρουσίου καταγγέλλει το ΣΕΔΑΜ

Για ιδιωτικοποίηση των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Αμαρουσίου και συγκεκριμένα των Παιδικών Σταθμών, των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών με αναπηρίες και των ΚΑΠΗ κάνει λόγο το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου.

Το Σωματείο καλεί πολίτες, γονείς, εργαζόμενους και φορείς του Αμαρουσίου να συμμετάσχουν σε κινητοποίηση την Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015, στις 13:30, στα γραφεία του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ).

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Σωματείου:

Το φαινόμενο της ιδιωτικοποίησης υπηρεσιών του Δήμου Αμαρουσίου συνεχίζεται. Σειρά έχει το Νομικό Πρόσωπο και το σύνολο των Κοινωνικών Δομών και συγκεκριμένα οι Παιδικοί Σταθμοί, τα ΚΔΑΠ ΜΕΑ αλλά και τα ΚΑΠΗ.

Η διοίκηση του Νομικού Προσώπου φαίνεται να είναι ακόμα πιο «προχωρημένη» και σε μία συνεδρίαση, εκτός από τις εγκρίσεις των μελετών φέρνει και τους όρους διακήρυξης.     

Βέβαια, μόνο τυχαία δεν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε τη χρονική περίοδο που η διοίκηση του Νομικού Προσώπου φέρνει το συγκεκριμένο θέμα προς συζήτηση. Η τακτική της δεν μας προκαλεί εντύπωση. Δεν είναι η πρώτη φορά που φέρνει προς ψήφιση θέματα που κινούνται σε αντεργατική αντιλαϊκή κατεύθυνση τον μήνα Αύγουστο.

ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ. Είναι απαράδεκτοι. Φέρνουν θέματα τον Αύγουστο γιατί δεν θέλουν στα πόδια τους εργαζόμενους και τις αντιδράσεις τους. Είναι πολύ γελασμένοι αν νομίζουν ότι μας έπιασαν στον ύπνο. Θα μας βρουν μπροστά τους.   

Λένε ψέματα ότι το κάνουν για να υποστηρίξουν τις συγκεκριμένες δομές. Λένε ψέματα ότι ενδιαφέρονται για τα Μαρουσιωτόπουλα. Όσο και να το παίζουν επαναστάτες στα κανάλια είναι υποταγμένοι στην πολιτική της συγκυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σκοπός τους να βάλουν «το χέρι τους στη τσέπη μας» ακόμα πιο βαθιά. Να πληρώνουμε τα πάντα στο όνομα της ανταποδοτικότητας. Θέλουν να καταργήσουν κάθε δωρεάν παροχή που είχαμε μέχρι σήμερα, όλα στον βωμό του κέρδους. Στόχος τους να ενισχύσουν όσο περισσότερο γίνεται την κερδοφορία των μεγάλων επιχειρήσεων, αλλά και να καταπατήσουν δικαιώματα και κατακτήσεις των εργαζομένων.

Συνάδελφοι,σσες. Οργανώνουμε τον αγώνα μας, την αντεπίθεσή μας. Στον πόλεμο τους, απαντάμε με τον δικό μας πόλεμο.

Απαιτούμε να αποσυρθούν τα θέματα τώρα.

Καλούμε τους δημότες, τους γονείς, το σύνολο των εργαζομένων, τους φορείς της πόλης να καταδικάσουν τη συγκεκριμένη πολιτική και να πάρουν μέρος στην κινητοποίηση του Σωματείου την Πέμπτη 6-8-2015 στις 13:30 στα γραφεία του ΟΚΟΙΠΑΔΑ. 

Εκ του Δ.Σ.

του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου                     

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet