Κάλεσμα των Εκτός των Τειχών Αμαρουσίου για παρουσία στο Εφετείο, στη δίκη της Χρυσής Αυγής
Κοινωνία

Κάλεσμα των Εκτός των Τειχών Αμαρουσίου για παρουσία στο Εφετείο, στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Κάλεσμα για συμμετοχή στον «μεγάλο απεργιακό αντιφασιστικό ξεσηκωμό» ενόψει της επικείμενης ανακοίνωσης της δικαστικής απόφασης στη δίκη της Χρυσής Αυγής απευθύνει η αριστερή ριζοσπαστική δημοτική κίνηση Εκτός των Τειχών Αμαρουσίου.

Στο κάλεσμά της η δημοτική κίνηση αναφέρει:

Την Τετάρτη 7 Οκτώβρη το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων θα ανακοινώσει την απόφασή του για τη ναζιστική συμμορία του Μιχαλολιάκου που δικάζεται τα τελευταία 5,5 χρόνια.

Παρά το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή είναι σε καθεστώς διάλυσης, δε χωράει κανένας εφυσηχασμός. Η εισαγγελική πρόταση, οι ρατσιστικές και αυταρχικές πολιτικές της Ν.Δ., η απόπειρα διορισμού της Ζαρούλια στη Βουλή, δείχνουν την πρόθεση του κράτους και της κυβέρνησης να τους καλύψει για ακόμη μια φορά. Απαιτούμε τη συνολική καταδίκη τους ως η εγκληματική οργάνωση που είναι!

Έχουμε πλήρη επίγνωση ποιος οδήγησε τη Χρυσή Αυγή στο σκαμνί, έξω από τη Βουλή και, τελικά, στη διάλυση: το εργατικό αντιφασιστικό κίνημα. Με τον ίδιο τρόπο θα τους βάλουμε βαθιά μέσα στη φυλακή. Μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο πριν την απόφαση θα βροντοφωνάζουμε: ο λαός απαιτεί οι ναζί στη φυλακή!

Όλες και όλοι την Τετάρτη 7 Οκτώβρη στον μεγάλο απεργιακό αντιφασιστικό ξεσηκωμό.

Προσυγκέντρωση: 8π.μ. ΗΣΑΠ Μαρουσιού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet