Κέντρισε το ενδιαφέρον η διάλεξη για την Ολιστική Ιατρική
Κοινωνία

Κέντρισε το ενδιαφέρον η διάλεξη για την Ολιστική Ιατρική

Στο πλαίσιο του Β’ Κύκλου μαθημάτων 2016 – 2017 του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου του Δήμου Αμαρουσίου «Ολιστική  Ιατρική για ψυχική και σωματική υγεία» πραγματοποιήθηκε, παρουσία δεκάδων πολιτών, η διάλεξη από τον ιατρό Ολιστικής Ιατρικής Στυλιανό Πανταζή με θέμα: «Διατροφή για Ολιστική Υγεία».

Ασθενείς που θέλουν να αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους ξεκινούν πρώτα από τη διατροφή.

Με πυρήνα την Επιστήμη της διατροφής, σύμφωνα με τον ολιστικό ιατρό, μπορούν να αντιμετωπιστούν κάποια προβλήματα. Η διατροφή αποτελεί τη βάση του Ευ ζην και όλα τα επιστημονικά στοιχεία συνηγορούν ότι αυτή είναι ακρογωνιαίος λίθος πρόληψης και αντιμετώπισης προβλημάτων υγείας.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, αναφερόμενος στη σπουδαιότητα του θέματος της διάλεξης, τόνισε ότι «δεν υπάρχει υγεία χωρίς υγιεινή διατροφή. Η βάση για μια φυσική και αποτελεσματική θεραπεία είναι η διατροφή. Κάποιος που επιθυμεί σοβαρά να θεραπεύσει τον εαυτό του με φυσικό ολιστικό τρόπο θα πρέπει πρώτα από όλα να αναλάβει την προσωπική ευθύνη της κατάστασής του και ν’ αλλάξει τις διατροφικές του συνήθειες».

Παράλληλα, για μια ακόμη φορά συνεχάρη τους ανθρώπους που στηρίζουν και ενθαρρύνουν τη δράση του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου,προσφέροντας στους συμπολίτες ανεκτίμητη πηγή γνώσεων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet