Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αμαρουσίου: Πώς γίνονται οι αιτήσεις προς το Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας
Κοινωνία

Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αμαρουσίου: Πώς γίνονται οι αιτήσεις προς το Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας

Το Κέντρο Κοινότητας στο πλαίσιο της αποστολής του ενημερώνει τους δημότες Αμαρουσίου ότι μπορούν να απευθύνονται στο προσωπικό του για ενημέρωση σχετικά με τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων προς το Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ), καθώς και για υποστήριξη σε όλη τη διαδικασία της υποβολής. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, οι ενδιαφερόμενοι δημότες μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα επικοινωνίας του Κέντρου Κοινότητας, για τον προγραμματισμό ραντεβού.  

Πληροφορίες για το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αμαρουσίου

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αμαρουσίου είναι δομή που σχεδιάστηκε από το υπουργείο Εργασίας και χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ 2014-2020 – Περιφερειακό Πρόγραμμα Αττικής.

Στο Κέντρο Κοινότητας κάθε Δήμου μπορούν να απευθύνονται όλοι οι πολίτες της περιοχής με έμφαση σε όσους αντιμετωπίζουν οικονομικές ή/και ψυχοκοινωνικές δυσκολίες, οι ίδιοι ή τα μέλη της οικογένειάς τους, όπως ανεργία, οικονομική αδυναμία, έλλειψη στέγης και σίτισης, προβλήματα διαβίωσης λόγω αναπηρίας ή γήρατος και χρειάζονται τη συνδρομή της Πολιτείας.

Στον Δήμο Αμαρουσίου το Κέντρο Κοινότητας εδρεύει στην οδό Παλαιολόγου 9 και συστεγάζεται με τον Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής και Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ). Λειτουργεί καθημερινά Δευτέρα – Παρασκευή, από τις 8:00 έως τις 16:00 και κατόπιν ραντεβού για την ταχύτερη και ομαλή εξυπηρέτηση του κοινού (τηλέφωνα: 213 2031 912-913).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet