Καθαριότητα, απολυμάνσεις και συντήρηση πρασίνου συνεχίζονται στον Δήμο Αμαρουσίου
Κοινωνία

Καθαριότητα, απολυμάνσεις και συντήρηση πρασίνου συνεχίζονται στον Δήμο Αμαρουσίου

Η δημοτική αρχή Αμαρουσίου ενημερώνει ότι εκτελούνται, σε εβδομαδιαία βάση, εργασίες που αφορούν σε εκτεταμένους καθαρισμούς, απολυμάνσεις σε κοινόχρηστους χώρους, αλλά και συντηρήσεις πρασίνου και φυτεύσεις.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο αυτό τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκαν εργασίες που αφορούσαν:

  1. Απολυμάνσεις στα δημοτικά κτήρια, στους εξωτερικούς χώρους των σχολείων της πόλης και στα λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας.
  2. Φυτεύσεις και συντηρήσεις πρασίνου σε σημεία όπως παιδική χαρά Αρτέμιδος, πλατεία Κασταλίας, πάρκο Ελευθερίας, πάρκο Νίκης κ.ά.

Παράλληλα, η διοίκηση επισημαίνει ότι ξεκίνησαν:

  1. Οι απολυμάνσεις σε όλους τους εσωτερικούς χώρους των σχολείων της πόλης.
  2. Οι εργασίες της κοπής και απομάκρυνσης φωλεών καμπιών των πεύκων στα δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια του Δήμου, δεδομένης της επικινδυνότητας για αλλεργίες στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θ. Αμπατζόγλου, συγχαίροντας τις δ/νσεις Καθαριότητας και Πρασίνου για την καθημερινή προσπάθεια που καταβάλλουν σε αυτήν τη δύσκολη υγειονομική περίοδο, επισημαίνει και την ανάγκη για συμμόρφωση στον κανονισμό καθαριότητας απ’ όλους τους πολίτες, έτσι ώστε το έργο των δημοτικών υπηρεσιών να γίνεται περισσότερο αποτελεσματικό.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet