Καλοκαιρινό αντάμωμα για «Το Νέο Μαρούσι»
Κοινωνία

Καλοκαιρινό αντάμωμα για «Το Νέο Μαρούσι»

Στην καθιερωμένη εκδήλωση για το καλοκαίρι που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός – Περιβαλλοντικός Σύλλογος «Το Νέο Μαρούσι» συμμετείχε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, μαζί με πλήθος μελών και φίλων του Συλλόγου.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Γ. Πατούλης, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του προς την πρόεδρο Ευγενία Λαμπή και τα μέλη του Δ.Σ., για την αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία που έχει αναπτυχθεί με τον Δήμο Αμαρουσίου, διαβεβαίωσε τους παριστάμενους ότι και τη νέα δημοτική περίοδο που ξεκινά από τον Σεπτέμβριο του 2014 η συνεργασία με τον Σύλλογο θα συνεχισθεί και θα ενδυναμωθεί ώστε, με κοινό στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, να προχωρήσουν τα θέματα που αφορούν στη γειτονιά του Νέου Αμαρουσίου.

Οι παριστάμενοι, μεταξύ των οποίων και οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Σμυρνής και Βασίλης Κόκκαλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης και Μιχάλης Παπαδόπουλος και ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Κόνιαρης, απόλαυσαν μια ξεχωριστή βραδιά με ζωντανή μουσική, ενώ ο Χρόνης Αηδονίδης, με την τιμητική παρουσία του, διάνθισε την εκδήλωση με δημοτικά τραγούδια.

Εκ μέρους του Συλλόγου συμμετείχαν επίσης στην εκδήλωση ο γραμματέας Δημήτρης Σταμέλος, ο αντιπρόεδρος Κώστας Μίχας, ο ταμίας Ζάκος Χατζηγιαννάκης, και τα μέλη Ανδρέας Γιακουμής, Λευτέρης Γαλανός και Φλώρα Ζαφειράκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet