Κινητοποίηση έξω από το Ιατρικό Αθηνών στο Μαρούσι
Κοινωνία

Κινητοποίηση έξω από το Ιατρικό Αθηνών στο Μαρούσι

Κινητοποίηση έξω από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, στο Μαρούσι, οργάνωσαν την Τρίτη 23/3, στις 6 το απόγευμα, Εργατικά Σωματεία, ο Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών Αμαρουσίου (μέλος ΟΓΕ) και το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Αμαρουσίου και των γύρω δήμων, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που πραγματοποιήθηκαν από διάφορους φορείς για άμεση επίταξη των ιδιωτικών κλινικών για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Στη συγκέντρωση μίλησαν ο Τάσος Καστόρης, μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Προσωπικού Ιδιωτικών Κλινικών και η Έφη Χαλιού, πρόεδρος του Σωματείου Χρηματοπιστωτικού Ν. Αττικής.

Οι συγκεντρωμένοι απαίτησαν: «Επίταξη ΤΩΡΑ του ιδιωτικού τομέα Υγείας, με ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ τις κλίνες ΜΕΘ, χωρίς αποζημίωση των κλινικαρχών. Κεντρικό καταμερισμό και αξιοποίηση του συνόλου των δομών Υγείας της χώρας, ώστε να μη μετατραπεί το σύστημα δημόσιας Υγείας της χώρας σε σύστημα μίας νόσου. Μέτρα υγείας και ασφάλειας για τους εργαζόμενους σε δημόσια και ιδιωτική Υγεία. Μαζικές προσλήψεις όλου του αναγκαίου μόνιμου προσωπικού για την αποφασιστική ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet