Κλείνουν «Golden Hall» και ΟΑΚΑ στο Μαρούσι λόγω κορωνοϊού
Κοινωνία

Κλείνουν «Golden Hall» και ΟΑΚΑ στο Μαρούσι λόγω κορωνοϊού

«Λουκέτο» στον εμπορικό κέντρο «Golden Hall» και στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (ΟΑΚΑ) μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων κορωνοϊού.

Κλείνει λόγω κορονοϊού το Golden Hall

Κλείνει λόγω κορωνοϊού το «Galden Hall», έπειτα από ενημέρωση ότι κρούσμα θετικό στον κορονοϊό είχε επισκεφθεί το εμπορικό κέντρο.

Μετά τον εντοπισμό κρούσματος κορωνοϊού που έχει επισκεφθεί το εμπορικό κέντρο, πάρθηκε η απόφαση να κλείσει για ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Στην ανακοίνωση που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του «Golden Hall», αναφέρεται:

«Κατόπιν σχετικής ενημέρωσης που λάβαμε πριν λίγο, κρούσμα θετικό στον ιό COVID – 19 φέρεται να έχει επισκεφθεί το Εμπορικό και Ψυχαγωγικό Κέντρο “Golden Hall”. Άμεση προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια τόσο των εργαζομένων όσο και των επισκεπτών στα εμπορικά μας κέντρα. Με γνώμονα αυτό προχωρήσαμε σε άμεση εκκένωση του Εμπορικού και Ψυχαγωγικού Κέντρου “Golden Hall”. Παράλληλα, το συντομότερο δυνατόν, και σε συνεννόηση με τις αρμόδιες αρχές, θα σας ενημερώσουμε για τις επόμενες κινήσεις μας σε όλα μας τα Εμπορικά Κέντρα».

Πηγή: reader.gr

Δύο κρούσματα κορωνοϊού στο ΟΑΚΑ

Δύο κρούσματα κορωνοϊού επιβεβαιώθηκαν μεταξύ ατόμων που αθλούνται στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου.

Μόλις έγινε γνωστό ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεων βγήκαν θετικά ενημερώθηκε αμέσως ο ΕΟΔΥ, προκειμένου να λάβει τα απαραίτητα μέτρα.

Φυσικά, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, γίνεται προσπάθεια ιχνηλάτησης των επαφών τους.

Παράλληλα και βάσει των οδηγιών των αρμόδιων υγειονομικών αρχών, δόθηκε η σχετική εντολή και το ΟΑΚΑ αναστέλλει άμεσα όλες τις λειτουργίες του.

Πηγή: gazzetta.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet