ΚΟΒ Αμαρουσίου ΚΚΕ: Σε πλειστηριασμό η πρώτη κατοικία ενός ζευγαριού συνταξιούχων
Φωτογραφία: enikonomia.gr
Κοινωνία

ΚΟΒ Αμαρουσίου ΚΚΕ: Σε πλειστηριασμό η πρώτη κατοικία ενός ζευγαριού συνταξιούχων

Για «απίστευτη αγριότητα, πλειστηριασμούς κατοικιών λαϊκών οικογενειών και μάλιστα πρώτης κατοικίας» κάνει λόγο η ΚΟΒ Αμαρουσίου ΚΚΕ, με αφορμή τον πλειστηριασμό κατοικίας ενός ζευγαριού συνταξιούχων στο Μαρούσι.

Ειδικότερα, η ΚΟΒ Αμαρουσίου ΚΚΕ αναφέρει:

«Τέτοια περιστατικά η επιχείρηση έξωσης της συνταξιούχου στου Ζωγράφου, αλλά και ο πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας ενός ζευγαριού συνταξιούχων στο Μαρούσι.

Είναι αυτά τα περιστατικά που αποκαλύπτουν τα ψέματα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας ότι “δεν γίνονται πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας” το διάστημα μάλιστα που υλοποιείται ο σχεδιασμός κυβέρνησης, Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, για σαράντα χιλιάδες πλειστηριασμούς ως το τέλος του έτους.

Είναι αυτά τα περιστατικά, που επιτρέπει το νομοθετικό πλαίσιο, που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ και υλοποιεί η Νέα Δημοκρατία, παραδίνοντας τα σπίτια των λαϊκών οικογενειών στις τράπεζες και στα κοράκια, ξεσπιτώνοντας τες ή μετατρέποντας τες σε νοικάρηδες στα ίδια τους τα σπίτια.

Και όλα αυτά την περίοδο που η ακρίβεια τσακίζει τον λαό, την ώρα που οι λαϊκές οικογένειες δυσκολεύονται ακόμα και να καλύψουν βασικές τους ανάγκες σε τρόφιμα.

Καλούμε το λαό, τους εργαζόμενους του Αμαρουσίου να δώσουν αποφασιστική απάντηση, να υψώσουν τείχος προστασίας για όλες τις λαϊκές οικογένειες που εκβιάζονται ή απειλούνται με πλειστηριασμούς. Να παλέψουμε για να καταργηθεί το νομοθετικό πλαίσιο που επιτρέπει στα κοράκια των επιχειρηματικών ομίλων να αρπάζουν τα σπίτια του λαού.

Καλούμε το λαό, τους εργαζόμενους του Αμαρουσίου τις λαϊκές οικογένειες να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Καμιά κυβερνητική εναλλαγή δεν θα σώσει τον λαό. Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet