ΚΟΒ ΚΚΕ Αμαρουσίου: Όχι άλλες υποκριτικές δηλώσεις για το Περιβάλλον
Κοινωνία

ΚΟΒ ΚΚΕ Αμαρουσίου: Όχι άλλες υποκριτικές δηλώσεις για το Περιβάλλον

«Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος θα συνοδευτεί ξανά από τις υποκριτικές δηλώσεις ανησυχίας των αστικών πολιτικών δυνάμεων και των παρατρεχάμενων ΜΚΟ για την καταστροφή του περιβάλλοντος», σημειώνει η ΚΟΒ ΚΚΕ Αμαρουσίου με αφορμή τον σημερινό εορτασμό.

Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή της, «ενοχοποιούν γενικά και αόριστα την επίδραση του ανθρώπου στη φύση και τη βιομηχανική ανάπτυξη και συσκοτίζουν τον πραγματικό ένοχο, το καπιταλιστικό σύστημα, που θυσιάζει τις κοινωνικές ανάγκες και την προστασία του περιβάλλοντος στο βωμό της κερδοφορίας επιχειρηματικών κολοσσών», για να προσθέσει:

«Η εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα στην πόλη μας -και όχι μόνο- πρέπει και με την ευκαιρία της παγκόσμιας μέρας για το περιβάλλον να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα. Να βγουν στο προσκήνιο, να διεκδικήσουν όλα όσα τους ανήκουν και τους τα κλέβουν, να βαδίσουν στον δρόμο της οικοδόμησης της κοινωνικής συμμαχίας, της ανατροπής της σημερινής βαρβαρότητας.

Ειδικά για το Μαρούσι, η Οργάνωση κάνει ιδιαίτερη αναφορά στους ελάχιστους ελεύθερους χώρους που απέμειναν, στο Δάσος Συγγρού, αλλά και στη διαχείριση απορριμμάτων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet