Κοινωνική δράση προσφοράς από τον Δήμο Αμαρουσίου και την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»
Κοινωνία

Κοινωνική δράση προσφοράς από τον Δήμο Αμαρουσίου και την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

Ο Δήμος Αμαρουσίου σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» πραγματοποίησαν μία ακόμη κοινωνική δράση προσφοράς για τη στήριξη των ευπαθών οικογενειών της πόλης.

Ειδικότερα, σε 40 έφηβες ηλικίας 12 -18 ετών, μέλη οικογενειών ωφελουμένων των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης (ΟΚΟΙΠΑΔΑ), προσφέρθηκαν είδη ατομικής υγιεινής, στο πλαίσιο της δράσης «Μην είσαι απούσα», που υλοποιεί η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και η «P&G».

Στη δράση παραβρέθηκε ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Πέτρος Κόνιαρης, ο οποίος ευχαρίστησε εκ μέρους του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, τους εκπροσώπους της Ένωσης για την προσφορά και την κοινωνική ευαισθησία τους, υπογραμμίζοντας ότι «ο Δήμος Αμαρουσίου θα συνεχίσει να στέκεται δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη, μέσα από το ισχυρό δίκτυο κοινωνικής προστασίας που έχει αναπτυχθεί στην πόλη».            

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» αποτελείται από μη κερδοσκοπικά σωματεία και ιδρύματα που εργάζονται από το 1996 για τη στήριξη παιδιών και οικογενειών που αντιμετωπίζουν τη φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια.                  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet