Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου
Κοινωνία

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου, στο αμαξοστάσιο. Εκεί, παραβρέθηκε ο δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Σωματείου Μανώλης Ηλιάκης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ενωμένο Μαρούσι Γιώργος Καραμέρος, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Λαϊκή Συσπείρωσης Αμαρουσίου Μαρία Καρλατήρα, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Εξωτερικών Συνεργείων Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, ο δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Μπόγδανος και πολλοί εργαζόμενοι του Δήμου.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, «ο κ. Αμπατζόγλου κατά τον σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε όλες και όλους για την προσφορά τους από τη θέση που υπηρετούν, στη βελτίωση της καθημερινότητας του Μαρουσιώτη και επανέλαβε για ακόμη μία φορά τη στήριξη της δημοτικής αρχής και του συνόλου του Δημοτικού Συμβουλίου στην προάσπιση τη ποιότητας της εργασίας τους. Εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήριά του προς τους οικείους και συναδέλφους του υπαλλήλου της Δημοτικής Συγκοινωνίας Βαγγέλη Κατωπόδη, ο οποίος έχασε τη μάχη με τη ζωή μετά από έκτακτη ιατρική επέμβαση».

Χαιρετισμό προς τους εργαζόμενους απηύθυναν, επίσης, οι παρευρισκόμενοι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων στελέχη της δημοτικής αρχής και δημοτικοί σύμβουλοι, εκφράζοντας τη στήριξη στο έργο όλων των υπαλλήλων του Δήμου, ενώ τη θλίψη τους εξέφρασαν για την απώλεια του εργαζομένου της Δημοτικής Συγκοινωνίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet