Κρούσμα στην ταμειακή υπηρεσία του Δήμου Αμαρουσίου και απολύμανση με… παρενέργειες στο Δ.Σ.
Κοινωνία

Κρούσμα στην ταμειακή υπηρεσία του Δήμου Αμαρουσίου και απολύμανση με… παρενέργειες στο Δ.Σ.

Με την καταγγελία του δημοτικού συμβούλου Επαμεινώνδα Γαρδέλη ότι, με αφορμή κρούσμα κορωνοϊού που εντοπίστηκε στην ταμειακή υπηρεσία του Δήμου, πραγματοποιήθηκε απολύμανση του χώρου παρουσία υπαλλήλων, οι οποίοι στη συνέχεια αισθάνθηκαν άσχημα και αποχώρησαν, ξεκίνησε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το απόγευμα της Πέμπτης 8 Απριλίου 2021. Μάλιστα, όπως συμπλήρωσε, αύριο (Παρασκευή) θα κλείσει όλο το δημαρχείο για συνολική απολύμανση, ζητώντας ταυτόχρονα την ακύρωση της συνεδρίασης, γιατί δεν θα έπρεπε αυτή τη στιγμή να υπάρχουν υπάλληλοι στον συγκεκριμένο χώρο.

Ο αντιδήμαρχος Στέφανος Τσιπουράκης θεώρησε ότι σε καμιά περίπτωση δεν θα μπορούσε να έχει πραγματοποιηθεί απολύμανση με τους υπαλλήλους παρόντες, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι πρόκειται για υπερβολές κάποιων εργαζομένων, κάνοντας παράλληλα και αναφορά σε ψευδείς αναφορές εργαζομένων στο παρελθόν, που δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα.

Ωστόσο, ο γενική γραμματέας, που πήρε στη συνέχεια τον λόγο, ουσιαστικώς επιβεβαίωσε εν μέρει τον κ. Γαρδέλη, επισημαίνοντας ότι όντως υπήρξε απολύμανση του χώρου και εκφράστηκαν παράπονα από κάποιους εργαζόμενους -από άλλους χώρους ωστόσο του δημαρχείου- ότι αισθάνθηκαν κάποια δυσφορία εξαιτίας των προϊόντων απολύμανσης που χρησιμοποιήθηκαν, με αποτέλεσμα να δοθεί αμέσως εντολή να απομακρυνθούν.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, εγκάλεσε τον κ. Γαρδέλη για το γεγονός ότι μετέφερε ανακριβείς καταγγελίες στο Σώμα, προσπαθώντας να παρουσιάσει ότι γινόταν απολύμανση στον χώρο της ταμειακής υπηρεσίας παρουσία των υπαλλήλων της.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet