«Σκληραίνει» η κόντρα μεταξύ Β. Κόκκαλη και Συλλόγου Πολυδρόσου
Κοινωνία

«Σκληραίνει» η κόντρα μεταξύ Β. Κόκκαλη και Συλλόγου Πολυδρόσου

Προσπάθεια να αποσπάσει λίγα λεπτά δημοσιότητας καταλογίζει στον πρόεδρο του Συλλόγου Πολυδρόσου Παναγιώτη Πάντο ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αμαρουσίου Βασίλης Κόκκαλης απαντώντας στη τελευταία ανακοίνωση του πρώτου αναφορικά με τροχαία ατυχήματα που λαμβάνουν χώρα στην οδό Φραγκοκλησιάς (9 ερωτήματα στο καλοκαιρινό… σίριαλ της Φραγκοκλησιάς).

Ο αντιδήμαρχος επισημαίνει ότι δεν γίνεται γόνιμος διάλογος και δεν επέρχεται επίλυση των προβλημάτων μέσω ανακοινώσεων σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και ότι τόσο ο ίδιος, όσο και οι υπηρεσίες του Δήμου, αλλά και ο δήμαρχος της πόλης Γιώργος Πατούλης, είναι στη διάθεση του Συλλόγου Πολυδρόσου για οτιδήποτε αφορά την περιοχή.

Ακολουθεί η ανακοίνωση – απάντηση του αντιδημάρχου:

Κύριε πρόεδρε,

Με έκπληξη έγινα κοινωνός της επιστολής που απευθύνατε προς τον δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλη σχετικά με τεχνικά θέματα. Όπως πολύ καλά γνωρίζετε ο υπογράφων την παρούσα είναι αρμόδιος για τα εν λόγω θέματα εξ΄ ου και η μέχρι σήμερα ιδιότυπη επικοινωνία μας.

Είναι βέβαιο ότι στην προαναφερόμενη επιστολή σας παραθέτετε σωρεία ανακριβειών (επιστημονικά ατεκμηρίωτες «μετρήσεις», σχολιασμό επί παντός επιστητού και μάλιστα σε προβλήματα των οποίων η επίλυση έχει ήδη δρομολογηθεί, κριτική εκτός τόπου και χρόνου, επίκληση της δήθεν ανάγκης μελέτης βιώσιμης κινητικότητας) προσπαθώντας να αποσπάσετε λίγα λεπτά δημοσιότητας, χρησιμοποιώντας ως αρωγό τη δημοτική Αρχή.

Η δημοτική Αρχή στο πλαίσιο της χρηστής διοίκησης και της προάσπισης του δημοσίου συμφέροντος, προβαίνει σε διαβούλευση προκειμένου να αφουγκραστεί τα προβλήματα που τυχόν προκύπτουν στην καθημερινότητα των δημοτών μας σε όλες τις περιοχές του Αμαρουσίου.

Για την περιοχή του Πολυδρόσου, άλλωστε, η δημοτική Αρχή έχει ήδη δρομολογήσει εντός του Σεπτεμβρίου να πραγματοποιήσει συνάντηση με τους κατοίκους και τους συλλόγους της περιοχής, προκειμένου να ακουστούν οι απόψεις τους σχετικά με προβλήματα που ενδεχομένως έχουν προκύψει.

Να σημειωθεί δε ότι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, καθώς και οι υπηρεσίες του Δήμου μας παραμένουν καθημερινά διαθέσιμες στους δημότες και στους συλλόγους που επιθυμούν να αναφέρουν οποιοδήποτε θέμα και οποιαδήποτε ερώτημα. Τα «προβλήματα» που φέρονται απευθείας σε δημόσιο διάλογο μέσω σελίδων κοινωνικής δικτύωσης δεν έχουν ως στόχο την πραγματική τους επίλυση, αλλά την προσωπική προβολή ορισμένων, οι οποίοι με τον τρόπο αυτό δεν συμβάλλουν θετικά στον γόνιμο διάλογο.

Τέλος, και ο δήμαρχος μαζί με τις αρμόδιες υπηρεσίες, ευχαρίστως, μπορεί να δεχτεί εσάς και τα μέλη του Συλλόγου σας στο γραφείο του προκειμένου να συζητήσετε οτιδήποτε αφορά την περιοχή του Πολυδρόσου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet